Ένας σκοτώθηκε ακαριαία, δύο τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με φορτηγό κατασκευής στον δρόμο της Μπανγκόκ σήμερα το πρωί

Μπανγκόκ-

Ένας άνδρας οδηγός, 27 ετών, σκοτώθηκε ακαριαία ενώ τα μέλη της οικογένειάς του τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό κατασκευής έπεσε πάνω από το sedan του και σε άλλα πέντε οχήματα στην περιοχή Minburi της Μπανγκόκ, σήμερα το πρωί, 23 Σεπτεμβρίου.

Ένας θεατής είπε στην αστυνομία της περιοχής Minburi ότι το ημιρυμουλκούμενο φορτηγό προσπαθούσε να παρκάρει έκτακτης ανάγκης στη μεσαία λωρίδα προτού ταλαντευτεί αμέσως μπρος-πίσω, χάσει τον έλεγχο και συγκρούστηκε ανεξέλεγκτα και προσπέρασε το όχημα του θύματος, προκαλώντας σύγκρουση 7 αυτοκινήτου στο λωρίδα. Το όνομα του θύματος δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο. Ταξίδευε με τους γονείς του, οι οποίοι επέζησαν από το περιστατικό.

Οι γονείς του θύματος μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο μόλις μια ομάδα εθελοντών διάσωσης ειδοποιήθηκε για το ατύχημα, ενώ ο οδηγός φορτηγού Piean Sricharoen κρατήθηκε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα του Minburi.

Ο σαραντάχρονος οδηγός ισχυρίστηκε ότι το φορτηγό του αντιμετώπιζε κακό φρένο ενώ επέστρεφε από το Σαραμπούρι. Στη συνέχεια προσπάθησε να σταθμεύσει το φορτηγό έκτακτης ανάγκης για να ελέγξει τον ενισχυτή και διαπίστωσε ότι το ενισχυτικό κενό εξακολουθούσε να παρέχεται επαρκώς πριν επιστρέψει στο φορτηγό και συνεχίσει να οδηγεί.

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το ημιφορτηγό άρχισε να χάνει την ισορροπία του και τελικά προκάλεσε το σοκαριστικά θανατηφόρο ατύχημα.

Οι ανακριτές βρίσκονται στη διαδικασία ανάκρισης του μάρτυρα, ενώ ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε αρχικά για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλων και θα οδηγηθεί σε δικαστική διαδικασία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.