Οδηγός ταξί μοτοσικλέτας που τρέχει με κόκκινο φανάρι χτυπά έφηβο μαθητή σε μηχανάκι στο Sattahip

Sattahip -

Ένας οδηγός ταξί μοτοσικλέτας φέρεται να πέρασε από το κόκκινο φανάρι πριν συγκρουστεί με έναν έφηβο μαθητή που οδηγούσε μηχανή στο Sattahip χθες το απόγευμα.

Ο καπετάνιος Udom Srimart της αστυνομίας Na Jomtien ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:10 σε μια διασταύρωση στην οδό Sukhumvit.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να βρουν δύο τραυματισμένους οδηγούς μοτοσικλετών, οι οποίοι κατονομάζονταν ως η κα Chatwilai Laopanna, 18 ετών, και ένας άνδρας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί, ο κ. Tawin Samila, 58 ετών. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ένα ντόπιο νοσοκομείο.

Η Chatwilai είπε στην αστυνομία της Na Jomtien ότι οδηγούσε μέσα από ένα πράσινο φανάρι όταν ο κύριος Samila πέρασε από ένα κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω της.

Ο κ. Samila φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έτρεξε παράνομα το φανάρι.

Η αστυνομία του Na Jomtien έλεγχε πλάνα CCTV στη διασταύρωση για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες και εξετάζει κατηγορίες εναντίον του κ. Samila.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.