Υποτιθέμενος λαθρέμπορος ναρκωτικών πιάστηκε με χιλιάδες παράνομα ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων μπατ στο Kanchanaburi

Kanchanaburi -

Ο Sakchai Kaerod, 50 ετών, συνελήφθη στα σύνορα Kanchanaburi στα τέλη του περασμένου μήνα για φερόμενο λαθρεμπόριο ναρκωτικών αξίας εκατομμυρίων μπατ, σε μια επιδρομή που μόλις κυκλοφόρησε ανοιχτά στον Τύπο από τις αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης.

Ο φερόμενος λαθρέμπορος βρέθηκε να οδηγεί ένα φορτηγό 12 τροχών που περιείχε 77 κιλά ηρωίνης, 1,385 κιλά μεθαμφεταμίνης και 500 κιλά κεταμίνης ενώ περνούσε από ένα συνοριακό σημείο ελέγχου στην περιοχή Thong Pha Phum γύρω στις 11:00 στις 24 Αυγούστου.

Οι ερευνητές από το αστυνομικό τμήμα Thong Pha Phum ξεκίνησαν μια ανάκριση την επόμενη μέρα και έφεραν τον ύποπτο στη σκηνή όπου φέρεται να είχε παραλάβει το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για λαθρεμπόριο.

Ο Σακτσάι ισχυρίστηκε ότι θα οδηγούσε το λευκό φορτηγό του στην περιοχή όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγό που μετέφερε χιλιάδες κιλά της παράνομης ουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσλήφθηκε τρεις φορές από άγνωστο άτομο για 70,000-150,000 μπατ κάθε φορά για να παραδώσει τα ναρκωτικά σε άγνωστους πελάτες σε ένα σημείο συνάντησης προτού φέρεται να πάρει ένα δημόσιο επιβατικό φορτηγό πίσω στην περιοχή παραλαβής και να οδηγήσει το όχημά του πίσω στη θέση του στο Ratchaburi. .

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Kritsana Pattanacharoen, αναπληρώτρια εκπρόσωπος της αστυνομίας, είπε ότι ένας από τους εγκέφαλους πίσω από τη διακίνηση ναρκωτικών πιστεύεται ότι είναι Βιρμανός υπήκοος που ζει κοντά στα σύνορα γύρω από το Ban Phra Chedi Sam Ong. Οι αξιωματούχοι βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων για να ζητήσουν την έγκριση εντάλματος σύλληψης σύντομα.

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου σε εθνικό επίπεδο έχουν επίσης εντολή να αυξήσουν την αυστηρή επιτήρηση όλων των ειδών διακίνησης κατά μήκος των εθνικών συνόρων και να συνεχίσουν να ερευνούν υποθέσεις που ενδέχεται να οδηγήσουν στη σύλληψη δικτύων διακίνησης ναρκωτικών σε ολόκληρη τη χώρα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.