Πυρκαγιά καταστρέφει κατάστημα ρούχων και σπίτι στο Sattahip

Sattahip-

Μια πυρκαγιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές και κατέστρεψε ένα τμήμα του σπιτιού ενός πωλητή ρούχων στο Sattahip.

Η αστυνομία του Σαταχίπ ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 3:20 χθες σε σπίτι στο Σατάχιπ.

Πυροσβέστες με πολλά πυροσβεστικά οχήματα και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν πολλούς καπνούς όπου η φωτιά ήταν ήδη φλεγόμενη.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από ένα υπνοδωμάτιο στο παραπάνω σπίτι όπου φυλάσσονται ρούχα προς πώληση.

Η κυρία Ratree Namwong, 32 ετών, που νοικιάζει το σπίτι, είπε στην αστυνομία ότι δεν ήταν στο σπίτι όταν ξεκίνησε η φωτιά.

Πίστευε ότι η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Είπε ότι ήταν πολύ τυχερό που οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν γρήγορα τη φωτιά. Πολλά ρούχα φυλάσσονταν στο σπίτι στο κάτω επίπεδο προς πώληση, πρόσθεσε.

Οι πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard

or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.