Κλέφτες δραπετεύουν αφού έκοψαν και προσπάθησαν να κλέψουν ηλεκτρικά καλώδια και καλώδια στην Πατάγια σήμερα το πρωί

Πατάγια-

Δύο ύποπτοι κλέφτες διέφυγαν αφού έκοψαν ηλεκτρικά καλώδια και καλώδια σε απόπειρα κλοπής στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο καπετάνιος Pichai RueangSuksud της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 2:00 π.μ. στην Pattaya Third Road στο Nongprue.

Η αστυνομία και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν κομμένα ηλεκτρικά καλώδια σε ένα εγκαταλελειμμένο μοτοποδήλατο.

Ένας ντόπιος μάρτυρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στον Τύπο, είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι άκουσε κάποιον να περπατάει στην ταράτσα του σπιτιού του.

Βγήκε έξω και είδε δύο ύποπτους να κόβουν ηλεκτρικά καλώδια κοντά στη στέγη του. Οι ύποπτοι ισχυρίστηκαν ότι εργάζονταν για την Επαρχιακή Ηλεκτρική Αρχή και διόρθωναν ένα ηλεκτρικό πρόβλημα στην περιοχή.

Ο ντόπιος ζήτησε ταυτότητα και να τραβήξει φωτογραφίες και να δει εντολή εργασίας, αλλά αρνήθηκαν πριν φύγουν με ταχύτητα.

Τους κυνήγησε με μοτοσικλέτα και οι ύποπτοι εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα τους και τα καλώδια τους στο Soi Boon Sampan 9 πριν τραπούν σε φυγή με τα πόδια. Στη συνέχεια ο κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια ελέγχει το υλικό CCTV και αναζητά τους υπόπτους. Οι κλοπές καλωδίων και σχετικού εξοπλισμού έχουν αυξηθεί στην περιοχή, πρόσθεσαν, ως αποτέλεσμα της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης λόγω της πανδημίας Covid-19.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.