Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το Loma Run for Charity στις παραλίες της περιοχής Jomtien αργότερα αυτόν τον μήνα

ΦΩΤΟ: ThaiRun

Πατάγια-

Η Pattaya σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το «Next Normal» Loma Run for Charity στις παραλίες της περιοχής Jomtien στις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Αυτή η ειδική φιλανθρωπική εκδήλωση διεξαγωγής διοργανώνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «The Next Normal» Loma Run for Charity on The Beach 2020. Loma σημαίνει δελφίνι στην ταϊλανδέζικη γλώσσα.

Η εκδήλωση φιλοξενείται από το YWCA Bangkok-Pattaya Center, την πόλη Pattaya, το Γραφείο της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης Pattaya, τον Οργανισμό Τουρισμού και Αθλητισμού της επαρχίας Chonburi και την Pattaya Press Association της Pattaya.

Ο αγώνας θα είναι ένας συνδυασμός μεταξύ 50% στην άμμο και 50% σε κανονικό δρόμο.

Το τρέξιμο θα ξεκινήσει στην παραλία Yinyom - Dongtan Beach - Jomtien Beach κατά μήκος της διαδρομής μέχρι τη δεύτερη ράμπα σκαφών κοντά στο Na Jomtien. Προς το παρόν, οι εγγραφές έχουν κλείσει, ωστόσο η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους θεατές. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στην περιοχή λόγω του αγώνα. Ένας χάρτης είναι παρακάτω.

Φωτογραφία: ThaiRun

Προσχέδιο χρονοδιαγράμματος

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

5:45 Δρομείς 10χλμ. μπαίνοντας στο σημείο check-in

6:00 π.μ. έως 6:30 π.μ. Αποδέσμευση των 10 χλμ. συμμετέχοντες (μέσω Wave Zone)

9:00 π.μ. Κλείνοντας την εκδήλωση, το προσωπικό καθαρίζει την περιοχή

Η εκδήλωση έχει στόχο να υποστηρίξει τον εγχώριο τουρισμό στην Πατάγια και το Τζομτιέν και να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Loma-Run-for-Charity-on-The-Beach-2020-2223520551000605/

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.