Ταχυδρομική τσάντα αναγνώστη: Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι περισσότεροι από εμάς δεν θα επιστρέψουμε σύντομα στην Πατάγια

Το παρακάτω είναι ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη που μας έστειλε στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλωσορίζουμε όλους τους αναγνώστες να μας στείλουν ένα mail για να εξετάσουμε την υποβολή σχετικά με τρέχοντα θέματα. Ενδέχεται επίσης να δημοσιεύουμε σχόλια αναγνωστών που γίνονται στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά καιρούς, χωρίς να χρησιμοποιούμε το πλήρες όνομά τους. Οι απόψεις σε αυτό το κομμάτι είναι δικές τους, είχε ελαφριά επεξεργασία για την ορθογραφία.

Γεια σας Pattaya News,

Καθημερινά διαβάζω τα σχόλια που γίνονται στις ειδήσεις σας, εν μέρει για ψυχαγωγία αλλά και από δέος που κάποιοι φαίνεται να πιστεύουν πραγματικά τα σκουπίδια που γράφουν.

Τα πιο δημοφιλή άρθρα που πρόσφατα, χωρίς έκπληξη, φαίνεται να είναι «πότε θα ξανανοίξει ο τουρισμός τα άρθρα». Αυτά φαίνεται να έχουν πάντα τη μεγαλύτερη δέσμευση και τη μεγαλύτερη συζήτηση. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πλευρές στα σχόλια, από εκπατρισμένους που πιστεύουν ότι είναι κατά κάποιο τρόπο ιδιαίτεροι για να είναι κλειδωμένοι στη χώρα και βασικά να τρολάρουν άλλους που δεν είναι, μέχρι εκείνους που είναι τραγικά εκτός από τις φίλες και τις γυναίκες τους, μέχρι τους τύπους που θέλουν απλώς να μεθύστε και επιστρέψτε στην Πατάγια.

Έχεις επίσης ένα σωρό τύπους που φαίνεται να προσποιούνται ότι νοιάζονται για την οικονομία, τους άστεγους ή τα δεινά εκατομμυρίων ανέργων, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν απλώς να επιστρέψουν και να μεθύσουν και να γλεντήσουν στην Πατάγια, απ' ό,τι μπορώ να δω. κοιτάζοντας ορισμένα προφίλ και μηνύματα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν επιστρέφουμε, οι περισσότεροι, για πολύ καιρό. Πιθανώς τουλάχιστον άλλους έξι μήνες και ενδεχομένως περισσότερο. Πρόκειται για μια σκληρή, βάναυση, αντιδημοφιλή, καταθλιπτική αλλά πιθανή βασισμένη στην τρέχουσα κατάσταση, ρεαλιστική, αξιολόγηση.

Ακόμη και τα περισσότερα από τα τρολ που δημοσιεύουν αρραβωνιάζονται επειδή τους λείπει η Ταϊλάνδη, η Πατάγια και όλοι θέλουν να τελειώσει αυτό. Μόνο όσοι επωφελούνται από την πανδημία σε ορισμένους ιατρικούς τομείς ή τρολ θέλουν να συνεχιστεί αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα.

Η Ταϊλάνδη ακολουθεί μια στρατηγική αποβολής και δεν φαίνεται να θέλει να το εγκαταλείψει σύντομα. Δεν έχει σημασία πόσοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν κρούσματα στο διαδίκτυο παντού, πόσοι επιτίθενται και επιτίθενται στις κυβερνητικές αποφάσεις στο Διαδίκτυο, πόσοι δημοσιεύουν τα στατιστικά τους, μερικά αληθινά και άλλα ψεύτικα, δείχνοντας ότι ο ιός δεν είναι τόσο θανατηφόρος για κάποιους, και τα λοιπά.

Μου φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο ότι, εκτός και αν θέλετε να περάσετε από τον εφιάλτη και τον πιθανό εφιάλτη της γραφειοκρατίας να κάνετε τα προτεινόμενα μακροπρόθεσμα μοντέλα τους για να μείνετε, οι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι χάλια να συμβαίνει αυτό, αλλά νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα οι περισσότεροι από εμάς αποδεχτούμε αυτήν την πραγματικότητα αντί να συνεχίσουμε να κάνουμε ηλίθιες ερωτήσεις όπως μπορώ να πετάξω τον Οκτώβριο, τόσο καλύτερα θα είμαστε όλοι εκτός ψυχικής και συναισθηματικής κατάστασης.

Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω, αυτή την εβδομάδα, αν είναι δυνατόν. Είμαι πολύ θετικός τύπος, αλλά είμαι επίσης ρεαλιστής… αυτό δεν συμβαίνει, ακόμα κι αν βγει εμβόλιο την επόμενη εβδομάδα. Η διάδοση αυτού του εμβολίου και η εξασφάλιση αρκετού πληθυσμού που θα το έχει θα απαιτήσει πιθανότατα πολλούς ακόμη μήνες. Σίγουρα, εάν η Ταϊλάνδη έδειχνε σημάδια ότι θα κινηθεί προς μια στρατηγική καταστολής, μπορεί να επιστρέψουμε νωρίτερα. Αλλά εσωτερικά, απ' ό,τι μπορώ να δω, η Ταϊλάνδη έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, με ακόμη και νυχτερινά κέντρα και εκδηλώσεις ξανά... αν άλλαζαν στρατηγικές, ουσιαστικά θα περνούσαν ξανά και ξανά σε περιορισμούς όπως πολλές χώρες, ή ακόμα χειρότερα θα περνούσαν σε ένα πλήρες lockdown και πάλι που πιθανότατα θα έβαζε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο.

Τέλος πάντων, μόνο οι σκέψεις μου. Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν θα επιστρέψουμε σύντομα και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε και αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, τόσο περισσότερο μπορούμε να προβλέψουμε το ρεαλιστικό ταξίδι μας.

Ελπίζω απλώς να έχει μείνει κάτι για να επανέλθω, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Lance, Καναδάς.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.13 (8 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/