Πολλά ξενοδοχεία στην Πατάγια ανέφεραν πληρότητα εκατό τοις εκατό το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποστηρίζοντας την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να έχει περισσότερα Σαββατοκύριακα διακοπών

Πατάγια-

Πολλά ξενοδοχεία στην περιοχή της Πατάγια ανέφεραν πληρότητα εκατό τοις εκατό το περασμένο Σαββατοκύριακο διακοπών και είπαν στο The Pattaya News ότι υποστηρίζουν το σχέδιο του πρωθυπουργού να έχει περισσότερες διακοπές φέτος.

Ο Suwanee Tri Petchakul, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Flipper που κατέχει τρία ξενοδοχεία στην περιοχή της Πατάγια, συγκεκριμένα τα Flipper Lodge, Levana και Flipper House, δήλωσε στο The Pattaya News ότι το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ επιτυχημένο για αυτούς.

Είπε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών και τα τρία ξενοδοχεία τους είχαν πληρότητα εκατό τοις εκατό στις 5 Σεπτεμβρίου. Τις άλλες ημέρες και τα τρία ξενοδοχεία είχαν κατά μέσο όρο μεταξύ εξήντα και εβδομήντα τοις εκατό. Είπε ότι αυτή τη στιγμή κατά τις καθημερινές τα ξενοδοχεία τους είναι κατά μέσο όρο μόνο μεταξύ δέκα και τριάντα τοις εκατό πληρότητας.

Καθώς οι ξένοι τουρίστες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη εδώ και περίπου έξι μήνες και δεν φαίνεται τέλος, είπε ότι ο Όμιλος Flipper είχε αλλάξει την προηγούμενη εστίασή του στους ξένους πελάτες για να προσελκύσει πελάτες από την Ταϊλάνδη με ειδικές προσφορές και προσφορές για να ενθαρρύνει τα ταξίδια στο εσωτερικό.

Είπε, αν και πολλά ξενοδοχεία έμεναν κλειστά μέχρι να επιστρέψουν οι τουρίστες στο ξενοδοχείο τους, ήθελε να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό τους είχε εισόδημα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης του κορωνοϊού Covid-19.

Ο Suwanee είπε ότι το Flipper Group συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος σε ομιλία του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είπε ότι θα σχεδίαζε περισσότερα Σαββατοκύριακα διακοπών για να βοηθήσει τους τουριστικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Η Suwanee είπε επίσης ότι υποστήριξε τους ηγέτες της Pattaya City που σχεδιάζουν μια ποικιλία εκδηλώσεων, όπως ένα φεστιβάλ Halloween, το Indian Diwali Festival, το φεστιβάλ φαγητού Walking Street και το Music Festival για να προσελκύσουν τον εγχώριο τουρισμό.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όσα είπε ο Πρωθυπουργός για περισσότερες διακοπές παρακάτω.

https://thepattayanews.com/2020/09/09/prime-minister-planning-to-set-other-long-holidays-to-stimulate-domestic-economy-during-the-covid-19-pandemic/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/