Ολλανδός ομογενής σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε σε στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος στο Μπανγκλαμούνγκ

Banglamung-

Ένας Ολλανδός ομογενής οδηγός έχασε τη ζωή του στο σημείο, αφού η μοτοσικλέτα του έπεσε πάνω σε στύλο ρεύματος στο Μπανγκλαμούνγκ σήμερα το απόγευμα.

Ο καπετάνιος Phonchai Luaphon της αστυνομίας Huayyai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 4:00 μ.μ. στον δρόμο Tessaban 1 κοντά στο Soi 6 στην υποπεριφέρεια Huayyai.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι μια μοτοσυκλέτα που είχε υποστεί ζημιά έπεσε σε στύλο ρεύματος στην άκρη του δρόμου. Φορούσε κράνος αλλά του κόπηκε και βρέθηκε στο σημείο.

Κοντινοί συνεργάτες διάσωσης βρήκαν το πτώμα του Ολλανδού ομογενούς, 72 ετών. (Η Pattaya News έχει αποκρύψει το όνομά του εν αναμονή της επικοινωνίας με την πρεσβεία και την ειδοποίηση της οικογένειάς του.)

Τα λείψανά του μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Δεν υπήρχαν μάρτυρες που εμφανίστηκαν αμέσως για να συζητήσουν την κατάσταση.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.