Το Soi Dog Foundation δανείζει ένα πόδι για να επισκευάσει το κατεστραμμένο σπίτι σε τροφοδότες αδέσποτων ζώων στο Πουκέτ

Δελτίο τύπου

Το Soi Dog Foundation δανείζει ένα πόδι για να επισκευάσει το σπίτι που έχει υποστεί ζημιά σε τροφοδότες αδέσποτων ζώων

Το Soi Dog Foundation βοήθησε δύο τροφοδότες αδέσποτων ζώων τον Αύγουστο, αφού το σπίτι τους υπέστη σοβαρές ζημιές σε μια καταιγίδα. 

Ο Noi και ο Dominic, οι οποίοι έχουν ταΐσει και φροντίσει πάνω από 20 σκύλους και γάτες του δρόμου στην περιοχή Thalang για πολλά χρόνια, και που ευτυχώς έλειπαν την ώρα της καταιγίδας, επέστρεψαν και βρήκαν το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρά τους ισοπεδωμένα από τα γύρω δέντρα. ξεριζώθηκε από δυνατούς ανέμους. 

Μόλις άκουσε την κατάσταση του Noi και του Dominic, η Soi Dog έστειλε την ομάδα υποδομής της για να εκτιμήσει τη ζημιά. Η ομάδα ήταν απασχολημένη πρόσφατα με την κατασκευή νέων κέντρων και ρείθρων για σκύλους για να αντιμετωπίσει τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό του καταφυγίου καθώς και με την ανακαίνιση της σουίτας στειρώσεων και στειρώσεων. Ωστόσο, αφαίρεσαν χρόνο από το πρόγραμμά τους για να επισκευάσουν το σπίτι εγκαθιστώντας κολώνες, πάνελ τοίχου, πόρτες και ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα. ανανέωση υδραυλικών εγκαταστάσεων στο μπάνιο. και βάψιμο του εσωτερικού και του εξωτερικού. Ένα τοπικό ίδρυμα και το τοπικό OrBorTor σκέπασαν ξανά το σπίτι και δώρησαν οικοδομικά υλικά.

Οι τροφοδότες όπως ο Noi και ο Dominic διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και γατών του νησιού παρέχοντάς τους κανονική τροφή και φρέσκο ​​νερό και επικοινωνώντας με το Soi Dog για να διασφαλίσουν ότι θα στειρωθούν, θα εμβολιαστούν και θα υποβληθούν σε θεραπεία όταν είναι άρρωστα ή τραυματισμένα. . Με τη σειρά του, το Soi Dog παρέχει σε ταΐστρες τροφή για τα ζώα και τα εκπαιδεύει στη βασική φροντίδα των ζώων και τις πρώτες βοήθειες μέσω του Προγράμματος Κοινοτικής Επικοινωνίας. 

############

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/