Κάτοικοι της περιοχής ασχολούνται με τις εργασίες καλωδίωσης σε πεζογέφυρα στο Banglamung – ΒΙΝΤΕΟ

Banglamung-

Οι κάτοικοι της περιοχής προσέγγισαν το The Pattaya News και άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Pattaya σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο των εργασιών καλωδίωσης σε μια πεζογέφυρα στο Banglamung.

Φωτογραφίες από τις εργασίες καλωδίωσης στην πεζογέφυρα «Rong Poe» στο Banglamung έχουν γίνει viral στα social media με πολλούς να ανησυχούν για πιθανό κίνδυνο.

 

Καλώδια και ηλεκτρικά καλώδια έχουν τυλιχτεί κατά μήκος της ανοξείδωτης χειρολαβής στη γέφυρα, σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που ελήφθησαν και επαληθεύτηκαν από το The Pattaya News.

Ορισμένα βύσματα βρέθηκαν με ελλιπή εγκατάσταση και χωρίς προστασία από το νερό.

Πολλοί ντόπιοι πεζοί ανησυχούν για τους κινδύνους κατά τη χρήση της γέφυρας που μπορεί να προκαλέσουν διαρροές ηλεκτρικού ρεύματος ή έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος καθώς κάποια στιγμή βρέθηκε νερό στη γέφυρα μετά από δυνατή βροχή.

Οι ντόπιοι έχουν προτρέψει τις αρμόδιες υπηρεσίες να διορθώσουν σωστά αυτά τα καλώδια.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.