Η βιομηχανία ψυχαγωγίας της Ταϊλάνδης θέλει σαφείς οδηγίες για τις συναυλίες

ΜΠΑΝΓΚΟΚ - Μουσικοί καλλιτέχνες και άλλα άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος υπέβαλαν αίτηση στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αυτή την εβδομάδα ζητώντας κρυστάλλινες οδηγίες για τη διοργάνωση συναυλιών καθώς η κατάσταση του COVID-19 υποχωρεί.

Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Βουλής των Αντιπροσώπων, Aree Krainara, έλαβε την αναφορά από την Entertainment Network Confederation of Thailand. Ζητήθηκε από την επιτροπή να καλέσει το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνάντηση για να συζητηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να εφαρμόζονται για τη διοργάνωση συναυλιών σε εθνικό επίπεδο.

Αυτό ακολουθεί πολλά περιστατικά συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου περιστατικού στη Νότια Ταϊλάνδη, που ήταν πολύ γεμάτο στα μάτια των αρχών. Η βιομηχανία του θεάματος έχει επίσης παραπονεθεί ότι τα πρότυπα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει μια συναυλία φαίνεται να διαφέρουν πολύ από επαρχία σε επαρχία. Πολλοί καλλιτέχνες θα ήθελαν να κάνουν ξανά συναυλίες και φεστιβάλ, αλλά φοβούνται ότι θα στενοχωρήσουν τις αρχές ή θα τους επιβληθεί πρόστιμο εάν παραβιάσουν τους κανόνες, οι οποίοι είναι ασαφείς.

Οι οδηγίες θα βοηθήσουν τους διοργανωτές να διατηρήσουν τα ίδια πρότυπα σε κάθε συναυλία μετά τον COVID-19. Το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης COVID-19 (CCSA) επέτρεψε την επανέναρξη των επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των συναυλιών για να τονωθεί η οικονομία. Ωστόσο, όπως συζητήθηκε παραπάνω, οι κατευθυντήριες γραμμές για τις συναυλίες είναι ασαφείς σύμφωνα με τη βιομηχανία του θεάματος και γι' αυτό δεν έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν καμία μεγάλη συναυλία.

Πηγή: Thai National News Bureau

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/