Τεράστιος πύθωνας πιάστηκε κοντά σε κοτέτσι χήνας στη Σι Ράτσα

Σι Ράχα-

Ένας μεγάλος πύθωνας πιάστηκε από τοπικούς διασώστες κοντά σε ένα κοτέτσι χήνας στη Σι Ράτσα χθες το βράδυ, αφού ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης ακινήτου κάλεσε σε βοήθεια αφού η χήνα του τον ειδοποίησε για την παρουσία φιδιών κορνάροντας τρομοκρατημένη.

Οι διασώστες ειδοποιήθηκαν για τον πύθωνα που γλιστρά γύρω από ένα κοτέτσι χήνας σε έναν κήπο με μπανάνα στο Borwin στις 8:30 χθες, 23 Αυγούστου 2020.

Οι συνεργάτες διάσωσης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν πύθωνα μήκους πέντε μέτρων που προσπάθησε να αποφύγει το προσωπικό αφού εντοπίστηκε.

Οι διασώστες χρειάστηκαν 20 λεπτά για να πιάσουν τον πύθωνα. Το τεράστιο φίδι ζύγιζε περίπου 40 κιλά, σύμφωνα με το προσωπικό που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης.

Το φίδι θα απελευθερωθεί με ασφάλεια σε ένα απομακρυσμένο δάσος στην περιοχή Chonburi, ώστε να μην μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω φόβους στους κατοίκους της περιοχής ή ενδεχομένως να απειλήσει άλλα ζώα. Οι χήνες φοβήθηκαν εμφανώς από το φίδι και είχαν ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη κορνάροντας δυνατά. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε χήνα κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Θέλετε οι ιστορίες μας να αποστέλλονται απευθείας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο καθημερινά με ένα πρωινό χωρίς ανεπιθύμητη αλληλογραφία; Εγγραφείτε παρακάτω. Δεν πουλάμε ούτε δημοσιεύουμε το email σας.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.