Δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση τρέιλερ στο Μπανγκλαμούνγκ

Banglamung-

Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από συντριβή τρέιλερ φορτηγών στο Μπανγκλαμούνγκ σήμερα το πρωί.

Ο καπετάνιος Supachart Wasusakunjaroen της αστυνομίας Huayyai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στον δρόμο No 36 στο Pong.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν οδηγό φορτηγού, τον κ. Arnon Jaroensuk, 32 ετών.

Είπε στην αστυνομία ότι το ρυμουλκούμενο φορτηγό του ήταν σπασμένο. Πάρκαρε το τρέιλερ του στην άκρη του δρόμου. Είχε επίσης βάλει πινακίδες για να προειδοποιήσει τους χρήστες του δρόμου που ήταν κοντά, σύμφωνα με τον ίδιο και περίμενε οδική βοήθεια.

Ξαφνικά, ένα άλλο ρυμουλκούμενο φορτηγό φέρεται να χτύπησε στο πίσω μέρος του τρέιλερ του.

Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του δεύτερου φορτηγού πετάχτηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά, οι οποίοι κατονομάζονται ως ο κ. Phongsakorn Kampitoon, 38 ετών και η κα Marisa Roobmoh, 30. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Η αστυνομία του Πονγκ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.