Η μητέρα και ο φίλος της φέρονται να ομολόγησαν ότι βίωσαν τον τετράχρονο γιο τους στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Η μητέρα ενός τραυματισμένου αγοριού και ο φίλος της, τα ονόματα των οποίων δόθηκαν στον Τύπο μόνο ως Munlika, 20, και Baramee, 32, κλήθηκαν για ανάκριση αφού ο πατέρας του παιδιού ανέφερε στην αστυνομία του Bang Khen χθες, 18 Αυγούστου, ότι ο γιος του ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Bhumibol στην Μπανγκόκ.

Ο πατέρας, ο οποίος επίσης δεν κατονομάστηκε, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πήρε ξαφνικά τηλέφωνο από τη μητέρα που δεν είχε επαφή για 2 χρόνια, λέγοντας ότι ο τετράχρονος γιος τους γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο και χρειαζόταν μια επείγουσα επέμβαση. Ο Munlika ζήτησε επίσης 100,000 μπατ για βοήθεια στη θεραπεία του παιδιού.

Όταν ο πρώην σύζυγός της ζήτησε επίσκεψη, η Munlika αρνήθηκε να πει σε ποιο νοσοκομείο βρισκόταν ο γιος του και απέρριψε το αίτημά του, ισχυριζόμενος ότι η επίσκεψή του θα ενοχλούσε το αγόρι λόγω της κατάστασής του. Ωστόσο, ο πατέρας έφτασε στο νοσοκομείο και βρήκε τον γιο του σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον πατέρα, τα πλευρά και η κλείδα του έσπασαν ενώ το πρόσωπο και το σώμα του ήταν καλυμμένα με περισσότερες από είκοσι μώλωπες καθώς και φρέσκες και παλιές πληγές, που έδειχναν περισσότερο σημάδι σωματικής επίθεσης παρά κανονικού ατυχήματος στο σπίτι, σύμφωνα με τον πατέρα.

Στη συνέχεια, ο πατέρας αποφάσισε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ως κακοποιό παιδιών, καθώς είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ένα ζεστό άτομο και συχνά τον χτυπούσε σωματικά πολλές φορές όταν ήταν μαζί.

Η Munlika και ο φίλος της Baramee οδηγήθηκαν στην αστυνομία του Bang Khen. Φέρεται ότι και οι δύο ομολόγησαν ότι χτύπησαν το παιδί αφού φέρεται να έβρεξε το κρεβάτι του την περασμένη Δευτέρα, 10 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν ότι η μητέρα άρχισε να χτυπά το αγόρι με μια πλαστική συρόμενη μπάρα, ενώ ο φίλος της τον χτύπησε βάναυσα με ένα λαστιχένιο σωλήνα πολλές φορές.

Η αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Teera Lanamwong του αστυνομικού τμήματος Bang Khen είπε στον σχετικό Τύπο ότι το ζευγάρι κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα προτού μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Khok Khram για νομικές διαδικασίες.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.25 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.