Ηλικιωμένος Αυστριακός σκοτώθηκε σε μετωπική σύγκρουση στον δρόμο του Πουκέτ

Πουκέτ-

Ένας Αυστριακός, 77 ετών, έχασε τη ζωή του στο δρόμο για το νοσοκομείο, αφού η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε μετωπικά με επιβατικό βαν στην περιοχή Mueng του Πουκέτ χθες, 18 Αυγούστου, το βράδυ.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Karon και σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το συμβάν γύρω στις 7:30 μ.μ. Ένα επιβατικό βαν που στάθμευε στην αριστερή λωρίδα, βρέθηκε με μεγάλες ζημιές στο μπροστινό του μέρος, ενώ τέσσερα μέτρα μακριά φάνηκε μια κατεστραμμένη μηχανή μαζί με δύο τραυματίες να κείτονται στο δρόμο.

Ο Αυστριακός αναβάτης και ο συνεπιβάτης του, Kannika Surat, 29 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά και βρέθηκαν αναίσθητοι. Οι διασώστες τους μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά ο Αυστριακός διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο. Το όνομα του Αυστριακού άνδρα αποκρύφτηκε από το The Pattaya News καθώς δεν ήταν σαφές εάν η πρεσβεία και τα μέλη της οικογένειάς του είχαν ενημερωθεί για τον θάνατό του μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι η μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Αυστριακός παρέσυρε στην αντίπερα λωρίδα ενώ προσπαθούσε να κινηθεί γύρω από μια στροφή, με αποτέλεσμα το όχημα να συγκρουστεί απευθείας με το εισερχόμενο βαν.

Ο οδηγός του βαν, Wirat Buapri, 56 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε και περίμενε τους αστυνομικούς στο σημείο, ισχυρίστηκε ότι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Ο Αντισυνταγματάρχης της Αστυνομίας Channarong Pakrongkeua του αστυνομικού τμήματος Karon είπε ότι οι ερευνητές θα πραγματοποιήσουν τεστ αλκοόλ στο σώμα του Αυστριακού μοτοσικλετιστή καθώς και στον οδηγό του βαν.

Η αστυνομία είπε στο Associated Press: «Έπρεπε να ελέγξουμε αν οι δύο οδηγοί είχαν καταναλώσει αλκοόλ πριν οδηγήσουν και τι προκάλεσε τελικά το θανατηφόρο περιστατικό. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε πιθανή νομική ενέργεια».

Τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν ήταν ξεκάθαρα μέχρι σήμερα το απόγευμα, 19 Αυγούστου.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.