Γυναίκα και οικογένεια του Τσιάνγκ Μάι βγήκαν αρνητικά για Covid-19 μετά από ειδοποίηση σε επαφή με πρόσφατο επισκέπτη της Μαλαισίας

 

Τσιάνγκ Μάι-

  Μια ντόπιος του Τσιάνγκ Μάι που είχε εμπλακεί με έναν άνδρα από τη Μαλαισία που είχε βγει θετικός στον Covid-19 στη Μαλαισία βρέθηκε αρνητική κατά τη διάρκεια της 13ης ημέρας της αυτοκαραντίνας της, σύμφωνα με την Επιτροπή Μεταδοτικών Ασθενειών του Τσιάνγκ Μάι.

  Μετά τις τελευταίες ενημερώσεις για την κατάσταση του Covid-19 χθες, 17 Αυγούστου, ένας Μαλαισιανός άνδρας, 46 ετών, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Μπανγκόκ για ένα ταξίδι στις 6 Μαρτίου και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή στο σπίτι στις 5 Αυγούστου. Δεν ήταν σαφές Ωστόσο, εάν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό στην Ταϊλάνδη ή τη Μαλαισία, οι αρχές της Ταϊλάνδης γρήγορα εντόπισαν και εξέτασαν αυτούς με τους οποίους ήρθε σε πρόσφατη επαφή. Μέχρι στιγμής, όλα έχουν βγει αρνητικά, με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι να πιστεύουν ότι είχε μολυνθεί κατά την επιστροφή του στη Μαλαισία.

  Η έρευνα των υγειονομικών αξιωματούχων της Ταϊλάνδης αποκάλυψε ότι ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, περνούσε τον περισσότερο χρόνο στο διαμέρισμα του και εθεάθη συχνά να κάνει παρέα με την Ταϊλανδή φίλη του ενώ επισκεπτόταν την πρωτεύουσα.

  Η γυναίκα, το όνομα της οποίας επίσης δεν δόθηκε, είχε επιστρέψει στο σπίτι της στο Τσιάνγκ Μάι την περασμένη εβδομάδα. Αυτή και η οικογένειά της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Nakornping για το τεστ Covid-19 και την αυτοκαραντίνα αφού ειδοποιήθηκαν οι αρχές του Τσιάνγκ Μάι από το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων.

  Αξιωματούχοι της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Τσιάνγκ Μάι πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σήμερα, 18 Αυγούστου, στις 5:00 μ.μ. σχετικά με το τεστ της γυναίκας για τον ιό. Είπαν στο Associated Press ότι η γυναίκα της περιοχής βρέθηκε αρνητική και σήμερα είχε συμπληρώσει δεκατρείς ημέρες αυτοκαραντίνας στο νοσοκομείο.

  Η Charoenrit Sanguansat, Κυβερνήτης του Τσιάνγκ Μάι και Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών, δήλωσε: «Το αποτέλεσμά της ήταν αρνητικό μέχρι στιγμής, αλλά θα κάνει το τελευταίο τεστ αύριο, που ήταν η τελευταία της ημέρα σε καραντίνα. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα αρνητικό, τότε είναι καλό να φύγει, όπως και η οικογένειά της, η οποία ήταν επίσης αρνητική».

  Εν τω μεταξύ, ήταν γενικά ασαφές πού ο άνδρας από τη Μαλαισία κόλλησε την ασθένεια, καθώς βρέθηκε αρνητικός κατά την αρχική του άφιξη στην πατρίδα του και Το ταξιδιωτικό του ιστορικό ήταν ακόμα ασαφές μετά την επιστροφή του στο σπίτι. Δεν ήταν επίσης σαφές εάν μπήκε σε καραντίνα όταν επέστρεψε στη Μαλαισία. Ο άνδρας είναι ασυμπτωματικός, σύμφωνα με τις αρχές της Μαλαισίας.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/