Η παραλία Πατάγια θα ανακαινιστεί για περίπου 160 εκατομμύρια μπατ, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων δημόσιων τουαλετών

ΦΩΤΟ: Καλώδιο Sophon

Πατάγια-

Η παραλία Πατάγια σχεδιάζεται να ανακαινιστεί με προϋπολογισμό 160 εκατομμυρίων μπατ. Η ανακαίνιση θα αποτελείται από επισκευασμένα και ανανεωμένα μονοπάτια, περισσότερες ζώνες πρασίνου, περισσότερους χώρους στάθμευσης και υπόγειες τουαλέτες.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunpluem είπε στο The Pattaya News το Σαββατοκύριακο: «Μετά την κατάσταση του COVID-19, δεν υπήρχαν πλέον τουρίστες από έξω από τη χώρα. Επομένως, πρέπει να προσελκύσουμε περισσότερους τουρίστες από το εσωτερικό της χώρας και να προωθήσουμε τον εσωτερικό τουρισμό μέχρι να ανοίξουν ξανά τα σύνορα».

ΦΩΤΟ: Καλώδιο Sophon

"Η ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί από την παραλία North Pattaya μέχρι την Pattaya Walking Street."

«Θα υπάρχει περισσότερος χώρος για άσκηση καθώς και σχέδια για υπόγειες τουαλέτες». πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

«Το έργο της υπόγειας τουαλέτας έχει στόχο να βελτιώσει το τοπίο της παραλίας και να αυξήσει περισσότερο χώρο στο έδαφος, καθώς και να απαντήσει σε κοινά παράπονα σχετικά με την έλλειψη δημόσιων τουαλετών στην παραλία». πρόσθεσε ο δήμαρχος Khunpluem.

ΦΩΤΟ: Καλώδιο Sophon

«Πρέπει επίσης να ανακαινιστούν οι πεζόδρομοι και τα μονοπάτια. Τμήματα των διαδρόμων υπέστησαν σοβαρές ζημιές κατά την κατασκευή αποχετεύσεων και ως εκ τούτου πρέπει να επισκευαστούν. ”

"Η ανακαίνιση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους με προϋπολογισμό 160 εκατομμυρίων μπατ." κατέληξε ο Δήμαρχος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη προτείνει υπόγειες τουαλέτες, αν και οι ακριβείς τοποθεσίες είναι άγνωστες. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ανησυχίες για πλημμύρες επισημαίνοντας ότι τα γκαράζ στάθμευσης και οι χαμηλότεροι χώροι του Royal Garden και του εμπορικού κέντρου Mike δεν υφίστανται ποτέ πλημμύρες και ότι οποιαδήποτε τουαλέτα θα διαμορφωθεί παρόμοια με τη διάταξη και το σχέδιό τους. Τόνισε επίσης ότι καθώς οι εργασίες αποχέτευσης συνεχίζονται προς ολοκλήρωση σε όλη την πόλη ότι τυχόν πιθανές πλημμύρες θα είναι σπάνιες και σύντομες.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.83 (6 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.