Άνθρωπος που φέρεται να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μεθοδολογία που προκάλεσε όλεθρο στο χωριό Chonburi και έκλεψε ένα πυροβόλο όπλο που συνελήφθη στο δάσος μετά από τέσσερις ημέρες

Chachoengsao-

Ένας άνδρας που καταζητούνταν αφού φέρεται να προκάλεσε μεγάλη δημόσια αναστάτωση στο Koh Chan, Chonburi, συνελήφθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο ύποπτος, ο 45χρονος Anont Sinsap στο The Pattaya News, καταζητείται από τις 7 Αυγούστου. Συνελήφθη μετά από τέσσερις ημέρες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κρυμμένος σε ένα δάσος σε ένα αγρόκτημα καουτσούκ στο Chachoengsao αφού έφυγε από το Chonburi.

Ο Anont, σύμφωνα με την αστυνομία του Koh Chan, χρησιμοποιούσε μεθαμφεταμίνη και έξαλλη άρχισε να επιτίθεται σε χωρικούς και να καταστρέφει υπάρχοντα χωρίς πρόκληση. Όταν ένας εθελοντής αστυνομικός προσπάθησε να σταματήσει τον Anont, φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό με ρόπαλο και του έκλεψε το όπλο των 9 χιλιοστών. Τότε ο Άνοντ έφυγε από το χωριό.

Οι κινήσεις του εντοπίστηκαν στο Chachoengsao από μια μεγάλη ομάδα αρχών και επιβολής του νόμου που ενήργησαν προσεκτικά επειδή ο Anont θεωρήθηκε οπλισμένος και επικίνδυνος.

Ο Anont συνελήφθη χωρίς επεισόδια μετά από τέσσερις ημέρες σε ένα δάσος από καουτσούκ που κρυβόταν από την αστυνομία. Υποστήριξε ότι έκρυψε το πυροβόλο όπλο και ξέχασε πού το έβαλε καθώς δεν ήταν παρόν τη στιγμή της σύλληψής του.

Παραμένει κρατούμενος στο Koh Chan αντιμετωπίζοντας πολλαπλές νομικές κατηγορίες, όπως επίθεση σε δημόσιο υπάλληλο, κατηγορίες για ναρκωτικά και ζημιές περιουσίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/