Τρανς συνελήφθη στο Sa Kaeo και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων και παροχή ανηλίκων για πορνεία

Sa Kaeo-

Αστυνομικοί από το Τμήμα Ειδικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα ιδιωτικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Lemin Resort στο Sa Kaeo χθες, 13 Αυγούστου. Ένας τρανσέξουαλ οικοδεσπότης από την Καμπότζη, ονόματι Wan Joe, 20, συνελήφθη ενώ 3 ανήλικες γυναίκες θύματα διασώθηκαν με ασφάλεια από τη σκηνή.

Η έφοδος ακολούθησε μια πληροφορία στην οποία εμπλέκονταν αξιωματικοί από το Κέντρο Damrongtham του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για ένα κύκλωμα εμπορίας σεξουαλικών διακίνησης που διοικείται κρυφά στην περιοχή Sa Kaeo από μια τρανς γυναίκα από την Καμπότζη, η οποία φέρεται να παρείχε νεαρές γυναίκες κάτω των 18 ετών για τους πελάτες της.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι η Wan Joe φέρεται να χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter για να προσκαλέσει άλλους λογαριασμούς να ζητήσουν σεξουαλικές υπηρεσίες δημοσιεύοντας φωτογραφίες πορνογραφίας και σεξουαλικής επαφής στο διαδίκτυο.

Ένας επίσημος ερευνητής μεταμφιέστηκε σε μυστική πράκτορα και αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον διαδικτυακό της λογαριασμό. Η οικοδέσποινα άρχισε να στέλνει πολλές φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών και να προσφέρει στον πελάτη της υπηρεσία παράδοσης ομαδικών σεξουαλικών πάρτι σε ξενοδοχείο Sa Kaeo το βράδυ της 13ης Αυγούστου.

Όλα τα σεξουαλικά θύματα βρίσκονταν σε διαδικασία παιδικής προστασίας προκειμένου να εξεταστεί η ταυτότητά τους, ενώ ο χειριστής σεξ της Καμπότζης κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, πορνεία για άτομα κάτω των 18 ετών, άσεμνη συμπεριφορά σε άτομα άνω των 15 ετών, αλλά κάτω των 18 ετών, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να συμπεριφέρονται ανάρμοστα και εισάγοντας την πορνογραφία σε ένα σύστημα υπολογιστή όπου το κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση.

Ο Ronnarong Thipsiri, Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρήσεων Επιβολής του Νόμου, είπε ότι η εμπορία ανθρώπων είναι ένα σοβαρό έγκλημα και μια μεγάλη ανησυχία στην Ταϊλάνδη, καθώς χρησιμοποιεί έναν ζωντανό άνθρωπο ως εμπόρευμα για καταναγκαστική εργασία και σεξουαλική δουλεία.

Ο σκηνοθέτης είπε στους δημοσιογράφους του Associated: «Η εμπορία ανθρώπων, ειδικά η εμπορία παιδιών, είναι ένα συνεχές πρόβλημα στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά ποτέ δεν παραμελήσαμε το πρόβλημα γιατί παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Αν ο δράστης της εμπορίας ανθρώπων ήταν κυβερνητικός αξιωματούχος, θα ήταν διπλάσια από την προβλεπόμενη ποινή».

Είναι άγνωστο εάν ο Wan Joe έχει εξασφαλίσει δικηγόρο και παραμένει υπό κράτηση αυτή τη στιγμή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/