Συνελήφθη ύποπτος για φερόμενη δολοφονία και βιασμό γυναίκας με νοητική υστέρηση που βρέθηκε σε σωρό σκουπιδιών στο Chonburi

Τσονμπούρι-

Ένας εικοσάχρονος ύποπτος συνελήφθη για φερόμενο βίαση και δολοφονία μιας εικοσιοκτάχρονης γυναίκας με μεταλλική ασθένεια αυτή την εβδομάδα.

Ο Suthichai Tosoke, 20 ετών, συνελήφθη σήμερα, 13 Αυγούστου, στο σπίτι του για φερόμενο βιασμό και δολοφονία μιας εικοσιοκτάχρονης γυναίκας στο Chonburi.

Καλύψαμε προηγουμένως αυτήν την ιστορία εδώ:

https://thepattayanews.com/2020/08/11/woman-found-deceased-in-garbage-pile-in-chonburi-police-suspect-murder/

Οι αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Mueang Chonburi ξεκίνησαν την έρευνα αφού ένα μερικώς γυμνό γυναικείο σώμα βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στον αυτοκινητόδρομο Bangkok-Chonburi στην περιοχή Nong Ree αυτήν την Τρίτη, 11 Αυγούστου.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε ως η Chonthicha Nintanonm, η οποία φέρεται να πάλευε με ψυχική ασθένεια και συχνά εθεάθη να περιφέρεται στο σπίτι της.

Πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που βρισκόταν κοντά στο σημείο κατέγραψε τη στιγμή που μια ύποπτη μοτοσικλέτα που μετέφερε έναν άνδρα και μια γυναίκα είχε εισέλθει στο εγκαταλελειμμένο δάσος γύρω στις 11:59 και βγήκε γύρω στις 00:26 π.μ. με μόνο έναν άνδρα οδηγό.

Το ίδιο όχημα είχε επιστρέψει στο σημείο και το πρωί της επόμενης μέρας. Στη συνέχεια οι ανακριτές εντόπισαν την άδεια της μοτοσικλέτας που τελικά οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου.

Ο Suthichai φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα αφού στο σπίτι του βρέθηκαν η μοτοσυκλέτα του και τα ρούχα του που φορούσαν την ημέρα του συμβάντος. Υποστήριξε ότι διεγέρθηκε σεξουαλικά από το θύμα όταν του ζήτησε μια βόλτα σε ένα κοντινό παντοπωλείο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, πήγε τη γυναίκα στο δάσος και τη χτύπησε στο κεφάλι καθώς προσπαθούσε να τη βιάσει. Στη συνέχεια, τη χτύπησε πολλές φορές και έφυγε από το σημείο, καθώς φοβόταν ότι θα το έλεγε στην αστυνομία μετά.

Ο Χονθίχα ήταν ήδη νεκρός όταν ξαναεπισκέφτηκε τη σκηνή την επόμενη μέρα. Ο φερόμενος ως εγκληματίας είχε κλείσει έκτοτε στη θέση του μέχρι που η αστυνομία βρήκε τα στοιχεία και τον συνέλαβε.

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Suriya Yuphat, Έφορος του αστυνομικού τμήματος Muang Chonburi, είπε στο Associated Press ότι ο Suthichai κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για νομικές διαδικασίες.

Ο επιθεωρητής δήλωσε: «Η επίσημη ιστορική έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι ο Suthichai είχε ιστορικό καταδίκης για απόπειρα δολοφονίας γύρω στον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

«Αρχικά, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ περίμενε το αποτέλεσμα της νεκροψίας. Θα κατηγορηθεί για βιασμό και δολοφονία, εάν το πτώμα βρεθεί με στοιχεία για σεξουαλική επίθεση». κατέληξε ο επιστάτης.

Θέλετε τα νέα μας να παραδίδονται δωρεάν στο email σας σε μορφή εφημερίδας κάθε πρωί δωρεάν; Εγγραφείτε εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/