Καθυστέρησε η κατασκευή ηλεκτρικών καλωδίων στο Walking Street, η πρόταση άλλαξε

Πατάγια-

Ένα σχέδιο μεταφοράς εναέριων ηλεκτρικών καλωδίων υπόγεια στο Walking Street, το οποίο θα διαρκούσε μήνες και θα προκαλούσε σημαντικές εργασίες εκσκαφής και κατασκευής καθυστέρησε λόγω μιας νέας πρότασης.

Το Pattaya News μίλησε αρχικά για αυτήν την πρόταση νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού του Covid-19. Μικρά τμήματα της εργασίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί κοντά στο τμήμα Bali Hai της Walking Street.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στη Walking Street, που ήδη έχουν ξεσπάσει από μήνες κλεισίματος και τώρα τα διεθνή σύνορα που είναι κλειστά για τους εισερχόμενους τουρίστες, εξέφρασαν την ανησυχία τους να κάνουν το έργο στην τρέχουσα μορφή του αυτή τη στιγμή στο Δημαρχείο.

Ως εκ τούτου, ο κ. Kitisak Sriwongchai, βουλευτής της πόλης Pattaya, δήλωσε στον τοπικό Τύπο χθες ότι ένα νέο σχέδιο έχει προταθεί και το προηγούμενο έχει καθυστερήσει.

Η Walking Street άνοιξε και πάλι πρόσφατα στην κυκλοφορία και εργάζεται για τη δημιουργία αγορών στο δρόμο και την προσέλκυση εγχώριων Ταϊλανδών τουριστών.

Το νέο σχέδιο αναμένεται να προκαλέσει λιγότερα προβλήματα κατασκευής και εκσκαφής καθώς και πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Walking Street. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η νέα πρόταση, καθώς η πόλη δηλώνει ότι κατανοούν τον πόνο που βιώνουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αυτήν τη στιγμή και δεν θέλουν να τους ενοχλήσουν περαιτέρω.

Η προσαρμοσμένη πρόταση θα κατατεθεί στο Δήμαρχο και στο υπόλοιπο Δημαρχείο το προσεχές διάστημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/