Φέρεται ότι μεθυσμένη επιχειρηματίας συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να προσπεράσει πεζούς στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ-

  Μια μαύρη Mercedes Benz φέρεται να εθεάθη να εκτρέπεται και να προσπαθεί να εμβολίσει πεζούς από τη διασταύρωση Khae Rai στον δρόμο Rama 6 της Μπανγκόκ χθες, 11 Αυγούστου, γύρω στις 11:00.

  Καλοί Σαμαρείτες και εθελοντές διάσωσης προσπάθησαν να σταματήσουν το όχημα στην πορεία αλλά απέτυχαν. Το περιστατικό χτύπημα και τρέξιμο τελικά έληξε μια ώρα αργότερα, όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε άλλο όχημα κοντά στο σταθμό Tao Poon MRT.

  Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Bang Sue έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα. Μεγάλος αριθμός αστυνομικών και άλλων αξιωματούχων καταδίωκε τον ύποπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οχήματα και τέσσερις μοτοσυκλέτες υπέστησαν ζημιές ενώ αρκετά άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο. 

  Ο οδηγός της Mercedes Benz, Wishuda Vittayasinthana, 37 ετών, κλήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση αίματος για αλκοόλ και βρέθηκε με 257 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ σύμφωνα με την αστυνομία της Bang Sue. Αυτό είναι περίπου τέσσερις φορές το νόμιμο όριο στην Ταϊλάνδη. Παραδόθηκε στο νοσοκομείο Paolo πριν ανακριθεί στο αστυνομικό τμήμα. 

  Σύμφωνα με τον πατέρα της, η Wishuda ήταν πιεσμένη λόγω της απάτης της επιχείρησής της για εκατομμύρια μπατ. Άρχισε να πίνει πολύ και έφυγε από τη θέση της πριν ξεκινήσει το χαοτικό τροχαίο.

  Ο Ταγματάρχης της αστυνομίας Watchachira Asawut, ερευνητής του αστυνομικού τμήματος Bang Sue, είπε ότι η γυναίκα οδηγός κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για νομικές διαδικασίες.

  Αρχικά, κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλόγιστη οδήγηση και σύγκρουση με άλλους που προκάλεσαν τραυματισμό και υλικές ζημιές, μη ακινητοποίηση του οχήματος και παροχή βοήθειας και παρεμπόδιση υπηρεσιακών καθηκόντων.

Φωτογραφία: Bangkokbiznews.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/