Το Thai Vietjet εκπλήσσει τους επιβάτες της παρθενικής πτήσης από την Μπανγκόκ στο Nakhon Si Thammarat με συναυλία GUNGUN

Το παρακάτω είναι ένα δελτίο τύπου από την Thai Vietjet, οι απόψεις μέσα είναι δικές τους

(Μπανγκόκ, 6 Αυγούστου 2020) – Η Thai Vietjet εγκαινίασε σήμερα την παρθενική της πτήση VZ330 από το Suvarnabhumi προς το Nakhon Si Thammarat με επίτιμους καλεσμένους επί του σκάφους – Κυβερνήτη του Nakhon Si Thammarat, κ. Siripat Phatthakun. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια με ζωηρούς χαιρετισμούς με υδάτινο χαιρετισμό και λουλούδια από το αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat και την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης Nakhon Si Thammarat. Γιορτάζοντας την εναρκτήρια πτήση, ο Thai Vietjet παρέδωσε μια απολαυστική εμπειρία έκπληκτος με μια συναυλία «GUNGUN» με το διάσημο τραγούδι του στον ουρανό, μαζί με εταιρικά αναμνηστικά δωρισμένα σε όλους τους επιβάτες.

Για το νέο δρομολόγιο Suvarnabhumi – Nakhon Si Thammarat, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε με 1 πτήση ημερησίως τον Αύγουστο και αυξάνεται σε 4 πτήσεις/ημέρα τον Οκτώβριο, με διάρκεια πτήσης περίπου 1 ώρα 15 λεπτά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αρ. Πτήσης  Αναχώρηση από Suvarnabhumi  Άφιξη στο Νακόν Σι Ταμαράτ  Αρ. Πτήσης  Αναχώρηση από Νακόν Σι Ταμαράτ  Άφιξη στο Suvarnabhumi 
VZ336 *  05.50 07.05 VZ337 *  07.35 09.05
VZ330  11.05 12.20 VZ331  12.50 14.20
VZ338 *  13.15 14.30 VZ339 *  15.00 16.30
VZ334 *  18.45 20.00 VZ335 *  20.30 22.00

(*) VZ334, VZ335 από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και VZ336, VZ337, VZ338, VZ339 από την 1η Οκτωβρίου 2020 

Έχοντας λάβει εξαιρετική ανταπόκριση από την αγορά για αυτό το νέο δρομολόγιο Suvarnabhumi – Nakhon Si Thammarat, η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ολοκληρώσει την επιχειρησιακή της ετοιμότητα για έως και 5 πτήσεις καθημερινά μέχρι το τέλος του έτους.

Το Thai Vietjet είναι γνωστό για τις ζωηρές ψυχαγωγικές του δραστηριότητες, τις συναρπαστικές προσφορές και τις γλυκές εκπλήξεις στο πλοίο μαζί με τις ποιοτικές υπηρεσίες και τους ειδικούς ναύλους προσφοράς. Με τη δέσμευση να παρέχει Περαιτέρω ευκαιρίες για οικονομικά προσιτά αεροπορικά ταξίδια με διασκεδαστική εμπειρία για τους επιβάτες της Ταϊλάνδης, η Thai Vietjet αύξησε τα νέα δρομολόγια και τη συχνότητα πτήσεων εσωτερικού ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση ταξιδιώνΟ αερομεταφορέας εκτελεί αυστηρά καθημερινά απολύμανση αεροσκαφών σε όλο τον στόλο του, σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, καθώς και καθαρισμό και απολύμανση στους χώρους της εταιρείας του για να μειώσει τον πιθανό κίνδυνο για το προσωπικό για να διασφαλίσει την ευημερία των επιβατών. Οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας στη διεύθυνση www.vietjetair.com (συμβατό και με smartphone στο https://m.vietjetair.com) ή www.facebook.com/vietjetthailand για ενημέρωση ειδήσεων και ειδικές προσφορές.

###

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της International Air Transport Association (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον μοναδικό ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο airlineratings.com και καταχωρήθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 13 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ προς Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani, Hat Yai, Khon Kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, Surat Thani συν την απευθείας πτήση από το Chiang Rai προς το Πουκέτ, το Udon Thani, το Hat Yai 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Da Lat/Da Nang, και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/