Όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονται σε καραντίνα αυτή τη στιγμή είναι αρνητικοί, σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων

Μπανγκόκ-

110 Αμερικανοί στρατιώτες που επισκέπτονται την Μπανγκόκ για επερχόμενες στρατιωτικές ασκήσεις εκπαίδευσης σε κοινή επιχείρηση με την Ταϊλάνδη βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό Covid-19, σύμφωνα με το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων της Ταϊλάνδης.

Όλοι μένουν σε εναλλακτικές τοποθεσίες κρατικής καραντίνας και απαγορεύεται αυστηρά να βγαίνουν από τα δωμάτιά τους ή να αλληλεπιδρούν με το ευρύ κοινό, πρόσθεσε ο Taweesin Visanuyothin, εκπρόσωπος του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19.

Η άφιξη των στρατιωτών στην Ταϊλάνδη προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης αφού ένας πρώην στρατιώτης από την Αίγυπτο έσπασε την καραντίνα του τον περασμένο μήνα και πήγε για ψώνια στο Rayong ενώ ήταν θετικός στον Covid-19, προκαλώντας πανικό.

Ο Δρ Taweesin και άλλοι αξιωματούχοι, ωστόσο, επιμένουν ότι οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές τώρα και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης για να διασφαλιστεί ότι οι στρατιώτες είναι απαλλαγμένοι από ασθένειες και ακολουθούν τις κατάλληλες διαδικασίες καραντίνας. Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι οι στρατιώτες δεν αποτελούν απειλή για όσους βρίσκονται στην Μπανγκόκ ή στην περιοχή Rayong όπου έφτασαν.

Οι στρατιώτες παραμένουν σε καραντίνα, αφού έφτασαν νωρίτερα αυτό το μήνα, και θα αντιμετωπίσουν ένα άλλο τεστ κοντά στο τέλος της προγραμματισμένης καραντίνας στα μέσα του μήνα, πρόσθεσε ο Δρ Taweesin.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/