Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά αφού πυροβολήθηκε «από κανέναν» ενώ έπινε στο Chonburi με φίλους

Τσονμπούρι-
Ένας 39χρονος Ταϊλανδός τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα ενώ έπινε μπύρα στο Chonburi.

Ο υπολοχαγός Teerapan Kamdara της αστυνομίας Mueang Chonburi ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου στο Nong Ree.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Chalee Noinid, 39 ετών, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από σφαίρα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία του Mueang Chonburi ότι υπήρχαν περίπου έξι άτομα που έπιναν μπύρα μαζί με τον Chalee. Άκουσαν έναν πυροβολισμό και κάλεσαν την αστυνομία. Κατά την άφιξη στον τόπο του συμβάντος, μόνο ο κύριος Chalee βρέθηκε μόνος, με βαριά αιμορραγία από ένα τραύμα από σφαίρα στο πόδι του. Οι κάτοικοι που πήραν συνέντευξη από κοντά αρνήθηκαν όλοι ότι ήταν μέρος της ομάδας που έπινε.

Ο Chalee ήταν σοβαρά μεθυσμένος και αδύναμος από απώλεια αίματος λόγω του τραύματος από σφαίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στο προσωπικό διάσωσης ότι έπινε μόνος, παρά τα πολλά άλλα ποτήρια στο τραπέζι, και ότι «κανείς» δεν τον πυροβόλησε. Δεν υπάρχει CCTV στην περιοχή του συμβάντος, πρόσθεσε η αστυνομία.

Η αστυνομία του Mueang Chonburi δήλωσε ότι δεν πιστεύει τη δήλωση του Chalee και θα τον πάρει περαιτέρω συνέντευξη αφού αναρρώσει από τα τραύματά του και ξεσηκωθεί. Ο υπολοχαγός Teerapan πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί θα αναζητούσαν έως και μισή ντουζίνα άλλους άνδρες που έπιναν με τον Chalee για συνεντεύξεις και για να προσδιορίσουν ποιος τον πυροβόλησε και γιατί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/