Βασικός μάρτυρας σε περίπτωση θανάτου του κληρονόμου της Red Bull, Vorayuth Yoovidhya, σε ατύχημα με μοτοσικλέτα

Τσιάνγκ Μάι-

Ένας βασικός μάρτυρας, ένας από τους δύο, στο περιστατικό του 2012 που αφορούσε τον κληρονόμο της Red Bull, Vorayuth Yoovidhya, πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Τσιάνγκ Μάι.

Το ατύχημα με μοτοσικλέτα συνέβη στις 2:00 τα ξημερώματα στο Muang Chiang Mai και ενεπλάκησαν δύο οδηγοί μοτοσικλετών. Και οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν μετά τη σύγκρουση.

Ένας από αυτούς, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν σημαντικός μάρτυρας στην υπόθεση του Vorayuth Yoovidhya το 2012, είχε τραυματιστεί σοβαρά και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο.

Το όνομά του είναι ο κύριος Jaruchart Martthong, 40, από το Chiang Rai, και είναι ένας από τους κύριους μάρτυρες στο περιστατικό που αφορούσε τον Vorayuth Yoovidhya. Το περιστατικό του 2012 είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 47χρονου αστυνομικού σε υπηρεσία. Ο Vorayuth αργότερα έφυγε από τη χώρα και έχασε πολλές εμφανίσεις στο δικαστήριο. Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες για την υπόθεση. Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από την απόσυρση των κατηγοριών ήταν η υποτιθέμενη μαρτυρία του Jaruchart και ενός δεύτερου σημαντικού μάρτυρα, ο οποίος είναι ακόμη ζωντανός.

Η αστυνομία είπε ότι το πλάνα CCTV δείχνει ότι ο κ. Jaruchart προσπάθησε να προσπεράσει μια δεύτερη μοτοσικλέτα, αλλά απέτυχε και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο, συντρίβοντας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκε αλκοόλ και στα δύο συστήματα του οδηγού. Το όνομα του άλλου οδηγού που εμπλέκεται στο περιστατικό δεν έχει δημοσιοποιηθεί αυτή τη στιγμή στον Τύπο.

Ο θάνατος έρχεται καθώς μια ομάδα εισαγγελέων εξετάζει τώρα την απόφαση του γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Vorayuth μετά από δημόσια οργή. Αυτή η επιτροπή αναμένεται να δημοσιεύσει τα ευρήματά της περίπου στις XNUMX Αυγούστου. Είναι άγνωστο εάν ο θάνατος του Jaruchart θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την υπόθεση αυτή τη στιγμή, καθώς τώρα δεν θα μπορεί να ανακριθεί περαιτέρω ή να εξεταστεί από τους ανακριτές.

Η κατάθεση μάρτυρα Jaruchart ισχυρίστηκε ότι ο Vorayuth δεν έτρεχε με ταχύτητα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με επιστημονικά στοιχεία σύμφωνα με τους ιατροδικαστές στον τόπο του ατυχήματος.

Πηγή φωτογραφίας Naew Na. Ιστορία από την ομάδα ειδήσεων Pattaya

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/