Ασιατικό Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας και Διαγωνισμός έρχεται στην Μπανγκόκ τον επόμενο μήνα

Δελτίο τύπου

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Ασίας & Διαγωνισμός 2020 

7 – 9 Αυγούστου 2020 | 20th έκδοση

at Thailand Guitar Society, TGS Recital Hall, Sukhumvit Soi 60, Μπανγκόκ

 

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, Ταϊλάνδη (Ιούλιος, 2020) — Το Thailand Guitar Society σε συνεργασία με τη Savarez Strings και το Silpakorn Music College παρουσιάζουν για άλλη μια φορά με περηφάνια την καλύτερη συναρμολόγηση διεθνών κιθαριστών, κατασκευαστών και ενθουσιωδών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τώρα στην εικοστή λαμπρή χρονιά του, το Asia International Guitar Festival & Competition είναι η μεγαλύτερη και πιο ζωντανή εκδήλωση για τους λάτρεις της κλασικής κιθάρας και τους λάτρεις της μουσικής στην περιοχή. Η φετινή ατζέντα περιλαμβάνει master classes, εκθέσεις κιθάρας, διαγωνισμούς και συναυλίες από καταξιωμένους μουσικούς παγκόσμιας κλάσης από όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδήλωση υποστηρίζεται από τα έγχορδα Savarez, έγχορδα Knobloch Aranjuez, Kohnomusic, Guitar Paradiso και Visesnut κιθάρα.

 

Ένα ποικίλο πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημέρες δραστηριοτήτων, κάθε μέρα με αποκορύφωμα μια συναυλία από έναν ή περισσότερους διάσημους μαέστρους κιθάρας.

 

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίσης ένας διαγωνισμός κιθάρας ανοιχτός σε όλους, με τον νικητή να λαμβάνει δωρεάν μια κιθάρα, θήκη, σετ χορδών, πιστοποιητικό και δικαιώματα ερμηνείας σε τέσσερις διακεκριμένες εκδηλώσεις.

 

Ο πλήρης κατάλογος των διεθνώς αναγνωρισμένων προσκεκλημένων περιλαμβάνει τους Leon Koudelak (Τσεχία), Earl Sulivan (Καναδάς), Pongpat Pongpradit (Ταϊλάνδη), Woratep Rattana-umpawan (Ταϊλάνδη), Nalin Komentrakarn (Ταϊλάνδη), Apichai Chantanakajornfung (Ταϊλάνδη), Sikola. Ταϊλάνδη) το Siam Guitar Quartet (Ταϊλάνδη) και το CGO – Classical Guitar Orchestra (Ταϊλάνδη).

Όλες οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο TGS Recital Hall, Sukhumvit soi 60

Τα εισιτήρια της βραδινής συναυλίας είναι 400 Bht για ενήλικες και 200 ​​Bht για φοιτητές (με έγκυρη ταυτότητα), i Οι παρατηρητές master classes και διαγωνισμών πληρώνουν 100 Bht. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο  https://aigf.weebly.com/  και https://thailandguitarsociety.weebly.com/ 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

07 Αυγούστου 2020
   10.00 Ανοιχτός διαγωνισμός πρώτος γύρος
   17.00 Έναρξη Συναυλίας
   με την CGO Guitar Orchestra – είσοδος ελεύθερη
  19.00 Συναυλία «Celebrating 20th Edition» με το Κουαρτέτο Κιθάρας Siam, τον Ek-karach Charoennit και τον Pongpat Pongpradit 

08 Αυγούστου 2020
   10.00 Διαγωνισμός Εφήβων
   16.00 Παρουσίαση κιθάρας – είσοδος ελεύθερη
   19.00 Συναυλία “Celebrating 20th Edition” Leon Koudelak

09 Αυγούστου 2020
   10.00 Masterclasses
  14.00 Guitar Workshopo & Exhibition – είσοδος ελεύθερη
  17.00 Τελικός αγώνα
(ακολουθεί η ανακοίνωση των νικητών των διαγωνισμών 2019 και η τελετή απονομής)

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/