Τρεις Μπαγκλαντές άνδρες συνελήφθησαν στο Sa Kaeo για παράνομη διέλευση των συνόρων

Sa Kaeo-

Τρεις υπήκοοι του Μπαγκλαντές συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν ότι πέρασαν παράνομα τα σύνορα από την Καμπότζη στην Ταϊλάνδη μέσω της επαρχίας Sa Kaeo αυτή την εβδομάδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Klong Luek καθώς οι τρεις άνδρες φέρεται να πιάστηκαν στα πράσα να περνούν από ένα κανάλι στην Ταϊλάνδη από την πλευρά της Καμπότζης κοντά στο Poipet. Οι αξιωματικοί του Συνοριακού Ελέγχου υπό τις οδηγίες του στρατηγού της αστυνομίας Θαραπόνγκ Μαλακάμ προχώρησαν στη σύλληψη.

Οι τρεις άνδρες ονομάστηκαν ο κ. Soel Parvez, 40, "MD" 27, και Abdul Karim Alzad, ηλικίας 33 ετών. Όλοι ήταν πολίτες του Μπαγκλαντές και είχαν τα διαβατήριά τους.

Οι τρεις άνδρες φέρεται να είπαν στην αστυνομία των συνόρων ότι είχαν πετάξει στην Καμπότζη για διακοπές τον Μάρτιο και είχαν κολλήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού Covid-19 χωρίς τρόπο να επιστρέψουν στο σπίτι και είχαν ξεμείνει από χρήματα. Δεν υπάρχει επίσημη Πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Καμπότζη, επομένως οι άνδρες σχεδίαζαν να εισέλθουν κρυφά στην Ταϊλάνδη και να πάνε στην πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Μπανγκόκ για βοήθεια.

Αξιωματούχοι της συνοριακής αστυνομίας της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι οι άνδρες θα κρατηθούν στο Sa Kaeo υπό διαδικασίες καραντίνας και θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό Covid19. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της πρεσβείας θα ενημερωθούν για την κατάσταση των ανδρών και θα κληθούν να βοηθήσουν.

Το Sa Kaeo ήταν ένα σημαντικό σημείο παράνομης διέλευσης των συνόρων και οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι έχουν εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για τη σύλληψη παράνομων μεταναστών. Ωστόσο, η πλειονότητα αυτών που πιάστηκαν είναι υπήκοοι της Καμπότζης και αξιωματούχοι είπαν στον συνδεδεμένο Τύπο ότι η σύλληψη υπηκόων εκτός Καμπότζης να κρυφά πέρα ​​από τα σύνορα ήταν σπάνια.

Φωτογραφίες: Naew Na

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/