Η πρώην διάσημη Ταϊλανδή ηθοποιός που είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της Si Racha

Σι Ράχα-

Μια πρώην διάσημη Ταϊλανδή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε περάσει δύσκολες στιγμές στην περιοχή Πατάγια, βρέθηκε νεκρή σε ένα σπίτι στη Σι Ράτσα σήμερα το πρωί.

Η Αστυνομία του Si Racha ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 10:00 π.μ. σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, σε σπίτι στην υποσυνοικία Surasak.

Η αστυνομία της Si Racha έφτασε στο σπίτι για να βρει το σώμα της κας Manusanan 'Tai' Pandee, 33 ετών.

Δεν βρέθηκε κανένα σημάδι πάλης στο σώμα της ή στο σπίτι και βρισκόταν ξαπλωμένη σε χώρο ύπνου. Την βρήκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ένας 81χρονος μακροχρόνιος οικογενειακός φίλος του Manusanan.

Η Manusanan κατάγεται από το Chonburi. Ήταν μια διάσημη έφηβη ηθοποιός της Ταϊλάνδης πριν από 13 χρόνια και πρωταγωνίστησε ως δευτερεύουσα ηθοποιός σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις ταινιών και άλλα μέσα. Μερικές από τις πιο γνωστές της ταινίες ήταν το Noodle Boxer και το See How They Run. Έγινε επίσης μια αρκετά εξέχουσα τραγουδίστρια στην ψυχαγωγική σκηνή της Μπανγκόκ.

Πέρυσι, ωστόσο, η κ. Manusanan βρέθηκε να ζητιανεύει στους δρόμους στο Chonburi με το κεφάλι της ξυρισμένο. Ένα βίντεο, παρακάτω, έγινε viral όπου ζει στη φτώχεια και παλεύει με διάφορα ψυχικά και σωματικά προβλήματα.

Λήψη οθόνης από βίντεο σε σχετικό πάτημα.

Σύμφωνα με αναφορές σε σχετικό τύπο, η Manusanan ανέπτυξε ψυχικές ασθένειες αφού ενεπλάκη σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα και συνελήφθη πολλές φορές με διάφορες κατηγορίες για κλοπές και ναρκωτικά το 2016 και το 2018. Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα φέρεται να σκότωσε επίσης τον πρώην φίλο της, τραγουδιστή, που φέρεται να την οδήγησε σε κατάθλιψη και κατάχρηση ναρκωτικών.

Είχε ιδιωτικά ασχοληθεί με πολλά χρόνια κατάχρησης ουσιών, σύμφωνα με συγγενείς και άλλα μέσα ενημέρωσης. Ένα βίντεο όπου ζει στη φτώχεια και αγωνίζεται έγινε viral στο παρελθόν εδώ:

https://m.youtube.com/watch?v=Xej4U6ewF78

Πρόσφατα, είχε μείνει με τη μητέρα της, την 53χρονη Usa Chankae, σε ένα καταφύγιο αστέγων στο Chonburi.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο κ. Jan Kongkaew, 81 ετών, είπε ότι η μητέρα της κυρίας Manusanan βρίσκεται τώρα στη φυλακή. Δεν αποκάλυψε τη φύση των νομικών της κατηγοριών ή αν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο της κόρης της.

Η Manusanan ζήτησε να μείνει στο σπίτι του πρόσφατα αφού η μητέρα της πήγε στη φυλακή, καθώς η οικογένειά του γνώριζε την οικογένειά της εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με τον Jan, ο Manusanan φαινόταν πολύ άρρωστος όλη αυτή την εβδομάδα, αλλά είχε απορρίψει κάθε προσπάθεια για βοήθεια. Στις 10:00 το πρωί σήμερα βρέθηκε νεκρή στον ύπνο της.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία θανάτου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/