Η Vietjet συνεχίζει να παρέχει πτήσεις επαναπατρισμού και να φέρνει τους πολίτες στα σπίτια τους

Ακολουθεί δελτίο τύπου. Οι απόψεις και οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 20 Ιουλίου 2020) – Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης του Βιετνάμ, η Vietjet συνεργάστηκε με σχετικές βιετναμέζικες υπηρεσίες εντός της χώρας και στο εξωτερικό για να φέρει Βιετναμέζους πολίτες στο σπίτι, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πολιτών και σύμφωνα με την ικανότητα καραντίνας της χώρας.

Στις 18 Ιουλίου, η Vietjet πραγματοποίησε μια διεθνή πτήση φέρνοντας 240 Βιετναμέζους πολίτες από τις Φιλιππίνες πίσω με ασφάλεια στην πατρίδα τους. Η πτήση αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Ninoy Aquino και έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Can Tho στο Νότιο Βιετνάμ για υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών. Τον Ιούλιο, η Vietjet πραγματοποίησε επίσης τρεις άλλες πτήσεις επαναπατρισμού από τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές. Η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει τέσσερις ακόμη πτήσεις για να φέρει περισσότερους Βιετναμέζους πολίτες από τις Φιλιππίνες, τη Ρωσία, το Μπρουνέι, την Ινδονησία και τη Μιανμάρ στο σπίτι το επόμενο διάστημα.

Οι επιβάτες της πτήσης επαναπατρισμού κατηγοριοποιούνται στην ομάδα προτεραιότητας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών κάτω των 18 ετών, ηλικιωμένων, εγκύων, ατόμων με προβλήματα υγείας, εργαζομένων με ληγμένες συμβάσεις εργασίας και χωρίς στέγαση, φοιτητές χωρίς κατοικία λόγω αποκάλυψης κοιτώνων και άλλες ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Η Vietjet αναμένει να φέρει σχεδόν 10,000 Βιετναμέζους πολίτες στο εξωτερικό με ασφάλεια στην πατρίδα τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου, τηρώντας πλήρως τις απαιτήσεις εισόδου και καραντίνα κατά την άφιξή τους. Όλες οι πτήσεις της Vietjet είναι σύμφωνα με τα παγκόσμια ανώτατα πρότυπα και συστάσεις από τις αρχές, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA) προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των επιβατών και των πληρωμάτων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις πτήσεις.

Στο πρώιμο στάδιο της επιδημίας του COVID-19, η Vietjet ξεκίνησε γρήγορα μια εκστρατεία για τον επαναπατρισμό επιβατών με πολλές δωρεάν πτήσεις και πτήσεις μονής διαδρομής για να φέρει Βιετναμέζους και ξένους πολίτες πίσω στην πατρίδα. Όλοι οι επιβάτες, το πλήρωμα καμπίνας, τα οχήματα και τα αεροσκάφη είναι απολύτως ασφαλή. Επιπλέον, η Vietjet συμμετείχε επίσης στη μεταφορά χιλιάδων τόνων βασικών αγαθών, ιατρικού εξοπλισμού και δώρισε περισσότερες από 2.5 εκατομμύρια ιατρικές μάσκες στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ για να στηρίξει τις χώρες στην πρόληψη και την απόκρουση της πανδημίας COVID-19 .

Με βάση τα αποτελέσματα των πτήσεων επαναπατρισμού, η Vietjet θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις αρχές και την κυβέρνηση για την προσαρμογή της συχνότητας των πτήσεων σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση. αύξηση του επαναπατρισμού και των εμπορικών πτήσεων για να φέρει τους Βιετναμέζους πολίτες πίσω στην πατρίδα τους. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για την επανέναρξη των διεθνών πτήσεων και αναμένει επίσημη έγκριση από την κυβέρνηση.

###

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της International Air Transport Association (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για την ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον μοναδικό ιστότοπο αξιολόγησης ασφάλειας και προϊόντων στον κόσμο airlineratings.com και καταχωρήθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από την Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι .

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/