Το σχολείο της περιοχής Pattaya διοργανώνει μαθήματα για το πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τις δημόσιες τουαλέτες στην εποχή του Covid19

Nongprue-

Σε μαθητές από το σχολείο Wat Suthawas στο Nongprue δόθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ένα μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο - πώς να χρησιμοποιούν σωστά τις δημόσιες τουαλέτες στην εποχή του Covid19.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 19 Ιουλίου στο σχολείο Wat Suthawas στην υποπεριφέρεια Nongprue. Ο δήμος Nong Prue ηγήθηκε του εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο οποίο συμμετείχαν αρκετές δεκάδες μαθητές.

Το μάθημα επικεντρώθηκε στη χρήση τουαλέτας με ταυτόχρονη τήρηση της σωστής υγιεινής καθώς και σε επτά βήματα για τις σωστές τεχνικές πλυσίματος των χεριών που θα χρησιμοποιηθούν μετά τη χρήση μιας δημόσιας τουαλέτας. Οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε δημόσιες τουαλέτες μετά τη συνεδρία στην τάξη για να δείξουν τις τεχνικές που διδάχτηκαν.

Αυτό το μάθημα ακολουθεί την ανανεωμένη ανησυχία στα τοπικά σχολεία σχετικά με την πιθανή εξάπλωση του Covid-19 μετά από ένα περιστατικό στο Rayong το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που είδε έναν Αιγύπτιο στρατιώτη να παραλείπει την καραντίνα και να πηγαίνει μια βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η Ταϊλάνδη πέρασε πάνω από 50 ημέρες χωρίς ούτε ένα νέο, επιβεβαιωμένο τοπικά διαδεδομένο κρούσμα Covid19.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/