Ο Κυβερνήτης της Ραγιόνγκ λέει ότι όλα τα σχολεία στην επαρχία θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα μετά τον φόβο του Covid-19

Rayong-

Ο Κυβερνήτης της Ραγιόνγκ δήλωσε ότι έδωσε εντολή και τα 274 σχολεία στην επαρχία να ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Αυτό ακολουθεί ένα περιστατικό το Σάββατο 11 Ιουλίου, στο οποίο ένας Αιγύπτιος στρατιώτης παραβίασε τους κανόνες αυτοκαραντίνας στο ξενοδοχείο του και πήγε σε ένα εμπορικό κέντρο προκαλώντας φόβο στο κοινό. Χιλιάδες άνθρωποι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όλα τα σχολεία στην επαρχία έκλεισαν προληπτικά. Μέχρι την ώρα του Τύπου, κανένα άτομο δεν βρέθηκε θετικό στον Covid-19 και πολλοί παραμένουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών για προληπτικούς λόγους.

Ο Κυβερνήτης, Surasak Chareonsirichote μίλησε σήμερα στον Τύπο και είπε ότι η επαρχία πρέπει να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και δεν μπορεί να ζήσει με φόβο. Σχολίασε πώς τα περισσότερα σχολεία δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό ή ήταν κοντά στο εμπορικό κέντρο όπου επισκέφτηκε ο στρατιώτης.

Οι αξιωματούχοι της Rayong παροτρύνουν τους εγχώριους τουρίστες να επιστρέψουν στην επαρχία και τονίζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εδώ και αρκετές ημέρες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/