Το Thai Center for Covid-19 Situation Administration αναφέρει ότι προτείνεται πρόταση για παράταση της αμνηστίας για την βίζα

Μπανγκόκ-

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, έκανε μια πολύ σύντομη δήλωση σήμερα σε καθημερινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την αμνηστία της Visa.

Thailand εξέδωσε αμνηστία βίζας πριν από αρκετούς μήνες σε αλλοδαπούς στη χώρα που ήταν εγκλωβισμένοι ή δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι. Αυτή η αμνηστία παρατάθηκε τελικά μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η αμνηστία για την βίζα έχει οριστεί να λήξει στο τέλος αυτού του μήνα, 31 Ιουλίου, και μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την αμνηστία.

Ο κ. Natapanu Nopakun, ο Άγγλος εκπρόσωπος του CCSA, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι συντάσσεται και εξετάζεται από αρμόδιες υπηρεσίες τρίτη πρόταση παράτασης για την αμνηστία για τις θεωρήσεις. Είπε επίσης να μείνει συντονισμένος για περαιτέρω ανακοινώσεις από την Thai Immigration στο πολύ εγγύς μέλλον.

Η Pattaya News σημειώνει ωστόσο ότι πρόκειται για πρόταση και όχι για εγγύηση ή υπόσχεση ότι η αμνηστία θα παραταθεί. Ο κ. Nopakun δεν δήλωσε επίσης εάν θα υπάρξουν προϋποθέσεις ή απαιτήσεις σχετικά με οποιαδήποτε πιθανή πρόταση. Η Pattaya News έχει δηλώσει προηγουμένως εδώ τη συντακτική μας θέση σχετικά με την αμνηστία για τις θεωρήσεις. Μόλις δημοσιοποιηθούν περισσότερες επίσημες πληροφορίες, θα το συζητήσουμε εδώ στο The Pattaya News.

Ενημέρωση: Μια αναφορά από το Associated Press ανέφερε ότι η προτεινόμενη αμνηστία θα είναι περισσότερο μια περίοδος «χάριτος» για την εξασφάλιση κανονικής βίζας ή την έξοδο από τη χώρα και είναι πιθανό να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα από την Ταϊλανδική Μετανάστευση.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/