Τρεις μεθυσμένοι άνδρες συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν βλάβη σε όχημα, προκαλώντας αναστάτωση στη Σι Ράτσα

Σι Ράχα-

Τρεις άνδρες, που περιγράφονται από την αστυνομία του Bowin ως βαριά μεθυσμένοι, συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ, αφού φέρεται να επιτέθηκαν σε όχημα και να προκαλέσουν δημόσια αναστάτωση στο χωριό Νούμερο 2 στο Bowin, Si Racha.

Οι τρεις άνδρες, που ταυτοποιούνται ως η 26χρονη Mana Nawaphom, ο κ. Wirawat Badetanang, 25 ετών και ο κ. Somnuk Waenglong Wang, 30 ετών, ήταν όλοι βαριά μεθυσμένοι σύμφωνα με τον συνταγματάρχη της αστυνομίας Chonnakarn Waree της αστυνομίας του Bowin. Η αστυνομία κλήθηκε από ανήσυχους χωρικούς γύρω στις 11:30.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στο χωριό νούμερο 2 δίπλα στην οδό Khao Chiyang En Road, βρήκε τους τρεις άνδρες να επιτίθενται σε ένα πράσινο φορτηγό Ford που ανήκει στον 36χρονο κ. Saranuwat Thaprod. Ο Saranuwat, ο οποίος ήταν νηφάλιος, εργαζόταν σε ένα κοντινό εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όταν η σύζυγός του τον ενημέρωσε για τους άνδρες που επιτέθηκαν στο φορτηγό τους και εκείνος έτρεξε στο σπίτι με ένα ξεχωριστό όχημα. Ο Saranuwat είπε ότι οι άνδρες του είπαν ότι δεν είχαν ιδέα γιατί έσπασαν το αυτοκίνητό του με μπουκάλια και επιτέθηκαν στην ιδιοκτησία του, οπότε κάλεσε την αστυνομία. Είπε ότι δεν γνώριζε προσωπικά τους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες δεν συνεργάστηκαν με την αστυνομία, ενώ ο ένας φέρεται να κραδαίνει ένα μαχαίρι και να αρνείται να συλληφθεί. Χρειάστηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιωματικών για να αναγκάσουν τους τρεις να συμμορφωθούν και να κρατήσουν τους άνδρες. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Bowin, όπου πέρασαν τη νύχτα και θα υποβληθούν σε συνέντευξη και πιθανές νομικές κατηγορίες το πρωί αφού είχαν ξεσηκωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Bowin.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του 77kaoded, άρθρο που γράφτηκε από την ομάδα The Pattaya News

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1.67 (3 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/