Πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων βρέθηκε σε όχημα στο Chonburi

Τσονμπούρι-
Οι διασώστες αφαίρεσαν έναν πύθωνα μήκους τεσσάρων μέτρων από ένα σεντάν στο Mueang Chonburi χθες το απόγευμα.

Χθες, στην Bypass Road στο Nong Mon, ο Huay Kapi, ένας ντόπιος κάτοικος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στο The Pattaya News, παρατήρησε το φίδι στη μέση του δρόμου και βοήθησε να σταματήσει η κυκλοφορία για να αφήσει τον πύθωνα να διασχίσει με ασφάλεια το δρόμο.

Μετά από αυτό, ο πύθωνας μπήκε σε ένα προσωπικό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ένα σπίτι κοντά.

Οι διασώστες και ένας επαγγελματίας χειριστής φιδιών κλήθηκαν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του πύθωνα. Ορισμένα μέρη του σεντάν χρειάστηκε να αποσυναρμολογηθούν για να φτάσει το φίδι, το οποίο είχε γλιστρήσει βαθιά μέσα στο όχημα.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να αφαιρεθεί ο πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων από το σεντάν.

Ο πύθωνας απελευθερώθηκε σε ένα κοντινό δάσος και ήταν υγιής και σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με το προσωπικό διάσωσης Chonburi.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/