Οδηγός πικ-απ στο Τσονμπούρι φέρεται να «παρασύρεται» και τραυματίζει επτά περαστικούς αφού έπεσε σε ομάδα μοτοσικλετών

Τσονμπούρι-

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί στο Τσονμπούρι όταν ένας οδηγός φορτηγού που φέρεται να περνούσε από μια στροφή στο Σι Ράτσα, έπεσε πάνω σε μια ομάδα οδηγών μοτοσικλετών στην άκρη του δρόμου.

Στις 12:30 π.μ. σήμερα το πρωί, ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Natthaphon Bunrakunsaw, επικεφαλής ερευνητής στο αστυνομικό τμήμα Laem Chabang, στην περιοχή Si Racha, ανταποκρίθηκε σε κλήση μπροστά από το Village Number Ten στο Si Racha κοντά στο εστιατόριο Tiger Road. Το προσωπικό διάσωσης Sawang Prateep Siracha παρευρέθηκε επίσης μαζί με σχετικό τύπο.

Έξι μοτοσικλέτες, δύο φορτηγά που είχαν υποστεί ζημιές και επτά άτομα με πολλαπλούς τραυματισμούς βρέθηκαν στο δρόμο από τους πρώτους ανταποκριτές.

Ο οδηγός pickup που κατηγορείται για ντριφτ, κ. Chatchai Rueangrit, ηλικίας 29 ετών, δεν τραυματίστηκε. Συνελήφθη από την αστυνομία μετά από σύντομη συνέντευξη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Laem Chabang για να αντιμετωπίσει νομικές διαδικασίες σχετικά με το ατύχημα.

Μάρτυρες είπαν στο Associated Thai Press ότι η εν λόγω περιοχή έχει τέσσερις ξεχωριστές λωρίδες με ένα νησιώτικο U-Turn στη μέση. Σύμφωνα με αυτούς, ο κ. Chatchai φέρεται να παρέσυρε την U-Turn σε κάτι που φαινόταν να ήταν μια προσπάθεια επίδειξης, αλλά έχασε τον έλεγχο. Το όχημά του μπήκε στην ομάδα των μοτοσικλετών και των οδηγών σε μονοπάτι στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια προκάλεσε ελαφρά ζημιά σε άλλο φορτηγό που ήταν σταθμευμένο κοντά.

Δεν είναι σαφές εάν το πλήθος των παρευρισκομένων συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την παράσυρση ή όχι, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι τραυματίες, ηλικίας από 22 έως 30 ετών, μεταφέρθηκαν σε πολλά διαφορετικά νοσοκομεία της περιοχής με ποικίλα τραύματα.

Η αστυνομία του Laem Chabang συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό και θα πάρει συνέντευξη από τους τραυματίες περαστικούς καθώς αναρρώνουν από τα τραύματά τους. Ο Chatchai παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου.

Φωτογραφίες: 77kaoded, άρθρο της The Pattaya News Team

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/