Η Thai Vietjet βοηθάει στην επιστροφή 69 επαναπατρισθέντων Ταϊλανδών από το Βιετνάμ

Μπανγκόκ, 24 Ιουνίου 2020) – Χθες το βράδυ, η Thai Vietjet πραγματοποίησε άλλη μια ειδική πτήση επαναπατρισμού για να φέρει στο σπίτι τους πολίτες της Ταϊλάνδης που είχαν αποκλειστεί στο Βιετνάμ. Υπήρχαν 69 Ταϊλανδοί, οι οποίοι έλαβαν προηγουμένως πιστοποιητικό και άδεια πτήσης από τις διπλωματικές αρχές της Ταϊλάνδης στο Βιετνάμ, επέστρεψαν στην Ταϊλάνδη από την πόλη Χο Τσι Μιν με την πτήση VZ3973 και έφτασαν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ στις 23.00.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης από τον ιό μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος καμπίνας, εφαρμόστηκε διεξοδικά η φυσική κοινωνική απόσταση και η χρήση μάσκας σε όλη τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας check-in, επιβίβασης επιβατών, καθίσματος και αποβίβασης. Επίσης, δεν σερβίρονταν γεύματα εν πτήσει για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σωματική επαφή.

Η ασφάλεια όλων των επιβατών, του πληρώματος πτήσης και της κοινότητας είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητα του Thai Vietjet. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια, ο αερομεταφορέας εκτελεί αυστηρά καθημερινά απολύμανση αεροσκαφών σε όλο τον στόλο του, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης και της CAAT. Το πλήρωμα καμπίνας φοράει επίσης προστατευτική μάσκα και γάντια και καθαρίζει τις εσωτερικές εγκαταστάσεις πιο συχνά σε κάθε πτήση, ενώ η αεροπορική εταιρεία εκτελεί καθαρισμό και απολύμανση στους χώρους της εταιρείας της για να μειώσει τον πιθανό κίνδυνο για το προσωπικό για να διασφαλίσει την υγεία των επιβατών.

###

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της International Air Transport Association (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον μοναδικό ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο airlineratings.com και καταχωρήθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 7 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ προς Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι, Πουκέτ, Κράμπι, Ούντον Τάνι συν την απευθείας πτήση από Τσιάνγκ Ράι προς Πουκέτ και Ούντον Τάνι, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Ντα Λατ/Ντα Νανγκ , και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/