Ο δήμαρχος της πόλης της Πατάγια λέει ότι οι χώροι ψυχαγωγίας της Πατάγια είναι πρόθυμοι να ανοίξουν και είναι έτοιμοι να συμμορφωθούν με τους προτεινόμενους κανόνες

Πατάγια-

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Sonthaya Khunpluem, μίλησε στον συνδεδεμένο ταϊλανδικό Τύπο χθες και είπε ότι οι χώροι ψυχαγωγίας της πόλης Pattaya είναι πρόθυμοι να ανοίξουν και είναι πρόθυμοι να συμμορφωθούν με μια λίστα 22 προτεινόμενων κανόνων.

Ο δήμαρχος Sonthaya Khunpluem αναφέρεται σε μια λίστα προτεινόμενων κανόνων που έχουν ως επί το πλείστον αρνητική ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η λίστα μπορεί να βρεθεί παρακάτω.

https://thepattayanews.com/2020/06/22/proposed-list-of-rules-for-bar-pub-entertainment-venue-opening-released-by-thai-government/

Ο δήμαρχος Khunpluem είπε ότι η πόλη ήταν πολύ ήσυχη με τα χιλιάδες παγκοσμίου φήμης Νυχτερινά κλαμπ, μπαρ, στριπτιτζάδικα, καραόκε lounge, παμπ, σαλόνια, χώρους ζωντανής μουσικής και παρόμοια ιδρύματα κλειστά για πάνω από τρεις μήνες. Όλοι οι χώροι που σχετίζονται με τη νυχτερινή ζωή έχουν διαταχθεί να κλείσουν από τις προφυλάξεις που σχετίζονται με τον Covid-19 από τις 18 Μαρτίου 2020.

Η Πατάγια, η οποία συνήθως προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, είναι παγκοσμίως γνωστή για τη νυχτερινή ζωή και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας της. Η κατάσταση ήταν καταστροφική για την πόλη, με χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές, πολλές για τα καλά.

Ο δήμαρχος Khunpluem παραδέχτηκε ότι οι κανόνες ήταν αυστηροί, αλλά δήλωσε ότι με την πάροδο του χρόνου είναι πιθανό να χαλαρώσουν και ότι το να επιτραπεί το άνοιγμα των μπαρ και της νυχτερινής ζωής ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα πριν από τη συζήτηση για μεμονωμένους κανόνες. Δήλωσε ότι είχε συναντηθεί με πολλούς εξέχοντες ντόπιους ιδιοκτήτες ψυχαγωγίας, που απευθύνονται τόσο σε εγχώριους Ταϊλανδούς όσο και σε ξένους, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το να έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν εάν το επιλέξουν ήταν το σημαντικό πρώτο βήμα.

Ωστόσο, με την τρέχουσα απαγόρευση των διεθνών εισερχόμενων πτήσεων, οι ξένες επιχειρήσεις που στηρίζονται κυρίως στους τουρίστες θα αναγκαστούν να λάβουν σκληρές αποφάσεις για το άνοιγμα και εάν έχουν αρκετή τοπική πελατειακή βάση για να υποστηρίξουν την επιχείρησή τους. Πολλοί πιθανότατα θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι να επιτραπεί στους τουρίστες να επιστρέψουν. Οι εγχώριες επιχειρήσεις, όπως τα μπαρ μπύρας με επίκεντρο τους μετανάστες ή οι παμπ της Ταϊλάνδης που επικεντρώνονται στους ντόπιους κατοίκους της Ταϊλάνδης είναι γενικά πιο θετικές και δηλώνουν έτοιμες να ανοίξουν και είναι βέβαιοι ότι θα μπορέσουν να αποκομίσουν κέρδος.

Ο δήμαρχος Khunpluem είπε ότι το να ανοίξουν ξανά ακόμη και κάποιοι χώροι ψυχαγωγίας, ακόμη και με αυστηρούς κανόνες, θα βοηθήσει να φέρει πίσω μια αίσθηση ζωντάνιας στην πόλη που της λείπει πολύ εδώ και αρκετούς μήνες. Ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας της πόλης θα μεριμνήσει για την τήρηση των κανόνων.

Οι κανόνες, σημειώνει το The Pattaya News, προτείνονται μόνο και μια τελική λίστα και οποιαδήποτε επίσημη ειδοποίηση για την ημερομηνία έναρξης αναμένονται την Παρασκευή μετά από μια συνεδρίαση του Κέντρου για τη Διαχείριση Κατάστασης Covid-19.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/