Το Υπουργείο Παιδείας καθησυχάζει τους ανήσυχους γονείς της Ταϊλάνδης ότι τα σχολεία θα είναι ασφαλή από τον Covid19

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Οι γονείς ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους στο σχολείο, καθώς την 1η Ιουλίου ξεκινά το σχολικό εξάμηνο. Το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο, έχει διαβεβαιώσει τις οικογένειες ότι κάθε σχολείο έχει ήδη προετοιμάσει μέτρα ασφαλείας.

Ο κ. Varavij Kambhu Na Ayudhaya, Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας, δήλωσε σήμερα ότι το υπουργείο συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και έχει εκδώσει οδηγίες για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων έξι μέτρων για την υγεία.

Το 90 τοις εκατό των σχολείων έχουν ήδη εφαρμόσει τις οδηγίες, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να ακολουθήσουν πριν από την έναρξη του εξαμήνου.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες, όπως η πρακτική της κοινωνικής απόστασης, επειδή μόνο 31,000 σχολεία μπορούν να καταφέρουν να τακτοποιήσουν τα θρανία των μαθητών σε απόσταση 1.5 μέτρου το ένα από το άλλο.

Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές στα άλλα 4,500 σχολεία θα πρέπει να παρακολουθούν μαθήματα εκ περιτροπής και να τους δίνονται συμπληρωματικά μαθήματα διαδικτυακά.

Μια άλλη ανησυχία είναι η διάρκεια του εξαμήνου που έχει μειωθεί σε 180 ημέρες από την αρχική του διάρκεια των 200 ημερών.

Το υπουργείο έδωσε εντολή στα σχολεία να αποζημιώσουν για τις 20 ημέρες παρέχοντας επιπλέον μαθήματα ή δραστηριότητες προκειμένου οι μαθητές να ολοκληρώσουν το μάθημα.

Άλλες ανησυχίες για τις οποίες έχει ήδη προετοιμαστεί το Υπουργείο Παιδείας, περιλαμβάνουν την κοινωνική απόσταση όταν βρίσκεστε σε σχολικό λεωφορείο και κατά τη διάρκεια του απογευματινού μεσημεριανού ύπνου για ομάδες νηπιαγωγείου, μαζί με το μεσημεριανό γεύμα εναλλάξ, ακόμη και ένα κριτήριο που πρέπει να πληρούται, σε οποιαδήποτε αλλαγή. σε σχολική περίοδο.

Επιπλέον, ο κωδικός ThaiChana QR θα χρησιμοποιηθεί στο σχολείο.

Εν τω μεταξύ, τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στα εθνικά σύνορα που συνήθως υποδέχονται ξένα παιδιά από κοντινές χώρες, δεν θα μπορούν πλέον να δέχονται αυτούς τους μαθητές χωρίς να περάσουν 14 ημέρες καραντίνας σε κρατική καραντίνα. Ωστόσο, τέτοιοι μαθητές μπορούν να πάρουν την εργασία τους στο συνοριακό σημείο ελέγχου και να την παραδώσουν αργότερα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Ταϊλανδικό Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/