Διάσημος Ταϊλανδός πρωταθλητής μοτοκρός επιτέθηκε ενώ οδηγούσε στο Banglamung

Banglamung-
Ένας διάσημος πρωταθλητής μοτοκρός της Ταϊλάνδης τραυματίστηκε μετά από επίθεση με βράχο ενώ οδηγούσε στο Soi Khao Maikaew το πρωί της Τετάρτης.

Η αστυνομία Huayyai ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 12:30 το πρωί της Τετάρτης στην οδό Chaiyaphon Withi.

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα φορτηγό με κατεστραμμένο τζάμι.

Ο οδηγός, ο κ. Thanarat Penjan, 28 ετών, ο οποίος ήταν διάσημος πρωταθλητής μοτοκρός και έχει μια σελίδα θαυμαστών στο Facebook με 23,000 ακόλουθους, είχε υποστεί σχετικά ελαφρά τραύματα.

Ο κ. Thanarat είπε στο The Pattaya News ότι ένα σεντάν σταμάτησε ξαφνικά μπροστά από το φορτηγό του. Ο Θαναράτ είχε επίσης ένα από τα ποδήλατά του μοτοκρός στο κρεβάτι του φορτηγού.

Ένας άνδρας ύποπτος, που ο Thanarat πιστεύει ότι είναι έφηβος από την Ταϊλάνδη, φέρεται να βγήκε από το όχημά του και πέταξε μια μεγάλη πέτρα για να χτυπήσει το παρμπρίζ του φορτηγού του Thanarat προτού φύγει με ταχύτητα. Σπασμένο γυαλί προκάλεσε τα τραύματα του Θαναράτ.

Ο Thanarat είπε στο The Pattaya News ότι δεν ξέρει γιατί ο ύποπτος του επιτέθηκε και δήλωσε στην αστυνομία του Huayyai ότι δεν γνώριζε κανέναν που είχε εκκρεμές παράπονο μαζί του. Ο Θαναράτ δήλωσε ότι δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει το περιστατικό ή να επιδεινώσει την κατάσταση.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/