Το αεροδρόμιο του Πουκέτ ανοίγει ξανά επίσημα σήμερα

ΠΟΥΚΕΤ:–

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ άνοιξε ξανά επίσημα τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ μετά από εντολή που εκδόθηκε αργά χθες από τον Δρ. Chula Sukmanop, Διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT).

Η CAAT κυκλοφόρησε μια επίσημη παραγγελία λίγο μετά την ανακοίνωση, η οποία ήταν αρκετές ημέρες νωρίτερα από ό,τι φημολογούνταν προηγουμένως.

Λόγω της αιφνιδιαστικής επαναλειτουργίας, είναι απίθανο να φτάσουν πολλές προγραμματισμένες πτήσεις σύντομα. Αναμένεται ότι μέρος του λόγου για την πρόωρη επαναλειτουργία είναι να επιτραπεί στο προσωπικό να προετοιμάσει πλήρως ολόκληρο το αεροδρόμιο για τις αφίξεις και να επιστρέψει στην κανονική εργασία.

Η Pattaya News σημειώνει ότι όλες οι διεθνείς πτήσεις εισόδου εξακολουθούν να απαγορεύονται από την CAAT, εκτός από τις πτήσεις επαναπατρισμού για υπηκόους Ταϊλάνδης και μερικές μικρές εξαιρέσεις, όπως ιατρικές πτήσεις ή φορτίο. Η επαναλειτουργία αυτή τη στιγμή θα είναι κυρίως εγχώρια. Επιπλέον, προτείνεται να επικοινωνήσετε με την επαρχία από την οποία προέρχεστε, καθώς παρόλο που δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σε 20 ημέρες, από σήμερα, η επαρχία παραμένει «κόκκινη ζώνη» βάσει του συστήματος της Ταϊλάνδης να μην εγκαταλείψει το καθεστώς της κόκκινης ζώνης έως ότου περάσουν 28 ημέρες χωρίς ούτε ένα νέο επιβεβαιωμένο τοπικά επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού.

Ορισμένες επαρχίες, ως αποτέλεσμα, απαιτούν καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών κατά την άφιξή τους από το Πουκέτ. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ, ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι δεν απαιτούν καραντίνα για εσωτερικούς ταξιδιώτες εσωτερικού που έρχονται στο νησί, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερο να ελέγξετε ξανά πριν ταξιδέψετε λόγω των ανάμικτων σχολίων από τους επισκέπτες και ορισμένους αξιωματούχους.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/