Η Thai Vietjet είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που επιστρέφει στις δραστηριότητές της στο αεροδρόμιο του Πουκέτ που άνοιξε πρόσφατα

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Thai Vietjet.

Μπανγκόκ, Ιούνιος 12, 2020) -  Αφού η CAAT ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για πτήσεις εσωτερικού από τις 13 Ιουνίου 2020, η Thai Vietjet είναι η πρώτη και μοναδική αεροπορική εταιρεία που επιβεβαιώθηκε ότι συνεχίζει τη λειτουργία της διαδρομής μεταξύ Μπανγκόκ (Suvarnabhumi) και διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ για να εξυπηρετήσει τη ζήτηση των επιβατών από αυτήν. ημερομηνία. Η αεροπορική εταιρεία συμμορφώνεται αυστηρά με τις τρέχουσες διαδικασίες ασφάλειας και υγείας, όπως η μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος των επιβατών και των πληρωμάτων, η κοινωνική απόσταση στο αεροδρόμιο και στις πτήσεις. Οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα προσώπου καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Με την επιθυμία να επαναφέρει τους ανθρώπους και τις οικονομικές συνδέσεις μετά το ξέσπασμα της επιδημίας, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ειδικούς ναύλους και πολύτιμη εκστρατεία «Sky Voucher» για επιβάτες που κάνουν κράτηση και ολοκληρώνουν την πληρωμή για αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού Thai Vietjet από τώρα (12 Ιουνίου 2020). ) έως τις 15 Ιουνίου 2020, με ταξίδι από τώρα έως τις 10 Ιουλίου 2020 στη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ξεκίνησε skyfun.vietjetair.com. Οι επιβάτες θα λάβουν αυτόματα κουπόνι Sky 2,020 THB το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί για οποιαδήποτε από τις πτήσεις της Thai Vietjet στην επόμενη κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε skyfun.vietjetair.com

Επί του παρόντος, η Thai Vietjet εκτελεί σταθερή λειτουργία πτήσεων που καλύπτει το εσωτερικό δίκτυο της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων μεταξύ Μπανγκόκ και Chaing Mai/ Chaing Rai/ Phuket/ Krabi/ Udon Thani. Συνιστάται στους επιβάτες να ελέγχουν τους κανονισμούς και τις διαδικασίες κατά την άφιξη κάθε πόλης και αεροδρομίου προορισμού για ομαλή είσοδο. Η αεροπορική εταιρεία αυξάνει επίσης συνεχώς τα δρομολόγια πτήσεων και επεκτείνει το δίκτυό της ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, μαζί με την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων στο ιατρικό προσωπικό πρώτης γραμμής ως τρόπο να εκτιμήσουμε τους ήρωές μας που εργάστηκαν σκληρά για να αποτρέψουν και να ελέγξουν το ξέσπασμα μέχρι να αποκατασταθεί η κατάσταση ..

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της International Air Transport Association (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον μοναδικό ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο airlineratings.com και καταχωρήθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 7 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ προς Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι, Πουκέτ, Κράμπι, Ούντον Τάνι συν την απευθείας πτήση από Τσιάνγκ Ράι προς Πουκέτ και Ούντον Τάνι, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Ντα Λατ/Ντα Νανγκ , και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/