Η υπηρεσία φέρι μποτ από Πατάγια προς Χούα Χιν εξακολουθεί να έχει ανασταλεί, επιβεβαιώνει το ναυτιλιακό γραφείο της Πατάγια

Πατάγια-
Η ακτοπλοϊκή γραμμή μεταξύ Pattaya και Hua Hin έχει ακόμη προσωρινά ανασταλεί λόγω της εντολής πρόληψης της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Chonburi COVID – 19.

Ο Διευθυντής του Ναυτικού Γραφείου της Pattaya, κ. Eakkarat Kantaro, δήλωσε στο The Pattaya news ότι η υπηρεσία φέρι μποτ Pattaya - Huahin έχει ακόμη προσωρινά ανασταλεί λόγω εντολής της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Chonburi σχετικά με άτομα που μετακινούνται σε επαρχίες όσον αφορά τις θαλάσσιες μεταφορές.

Ο κ. Eakkarat Kantaro, Διευθυντής Ναυτιλιακού Γραφείου της πόλης Pattaya

Επιτρέπονται μόνο φορτηγά πλοία που χρησιμοποιούν για τη μεταφορά αγαθών και τροφίμων.

Δεν υπάρχει ακόμη σε αυτό το στάδιο νέα εντολή σχετικά με την ανακούφιση της υπηρεσίας πορθμείων σε όλες τις επαρχίες από την Επιτροπή Ελέγχου Νόσων του Τσονμπούρι, αλλά μπορεί να έρθει στο εγγύς μέλλον, πρόσθεσε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/