Ο διάσημος Ταϊλανδός ηθοποιός Sarunyu Wongkrachang, Tua, πέθανε σε ηλικία 59 ετών

Μπανγκόκ-

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Ταϊλάνδης, Sarunyu Wongkrachang, γνωστός με το παρατσούκλι του Τούα, κηρύχθηκε νεκρός σήμερα σε ηλικία 59 ετών.

Η σύζυγός του, Ple Hattaya, είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Instagram της ζητώντας να περπατήσει αργά και ήθελε περισσότερο χρόνο λίγο πριν τον θάνατό του.

Ο θάνατος επιβεβαιώθηκε από τους κοντινούς της Τούα, οι οποίοι ζήτησαν επίσης ιδιωτικότητα αυτή την ώρα στην ώρα του πένθους τους. Επίσημη δήλωση δεν θα δοθεί αυτή τη στιγμή από την οικογένεια, ωστόσο ο σχετικός τύπος αναφέρει ότι ο Τούα πέθανε από μάχη με τον καρκίνο του ήπατος.

Η Pattaya News εκφράζει τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους θαυμαστές του Tua σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Tua θεωρήθηκε από πολλούς ως ο κορυφαίος ηθοποιός της Ταϊλάνδης τις δεκαετίες του '80 και του '90, εμφανιζόμενος σε ποικίλες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως ρόλους τηλεοπτικού δράματος, όπως Gao Ee Kao Nai Hong Dang (1984) Massaya (1985) Μπάαν Σάι Σινγκ (1987) Jaosao Kong Arnon (1988) Rattikarn Yod Rak (1989) Wanalee (1990) Ρόιμαρν (1990) Wanida (1991) Tawipop (1992) Mon Rak Look Thoong (1995) Duay Rang Atittarn (1996) και Nai Hoy Tamil (2001).

Ο Sarunyoo είχε παίξει σε περισσότερα από 50 τηλεοπτικά δράματα, 20 ταινίες και 20 θεατρικές παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένων θρυλικών Mon Rak Look Thoong που έγινε το 3ο τηλεοπτικό δράμα με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στην Ταϊλάνδη με ποσοστό τηλεθέασης 36%. Κέρδισε το βραβείο Mekhala για τον καλύτερο ηθοποιό για την ερμηνεία του Tawipop.

Στα τελευταία του χρόνια έγινε επιτυχημένος σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, ενώ περιστασιακά ασχολήθηκε με την πολιτική.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτόν εδώ: 

Πίστωση εικόνας: Wikipedia

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/