Το πτώμα μιας αλλοδαπής, πιθανότατα αγνοούμενης Ουκρανής, βρέθηκε στη ζούγκλα στο Κο Σαμούι

Κο Σαμούι-

Το σώμα μιας αλλοδαπής γυναίκας, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία του Bo Phut πιστεύεται ότι είναι μια 32χρονη αγνοούμενη Ουκρανή, βρέθηκε από έναν κυνηγό μανιταριών στη ζούγκλα του Κο Σαμούι καλυμμένη από φύλλα καρύδας χθες το απόγευμα.

Η κα Orla Frolov είχε αρχικά δηλωθεί ως εξαφανισμένη στην αστυνομία στο Koh Samui στις 25 Μαΐου από τον σύζυγό της, Dimas Frolov. Μεταφέρθηκε στο σημείο του συμβάντος χθες το απόγευμα και φέρεται να έχει επιβεβαιώσει μέσω εξακρίβωσης αντικειμένων που βρέθηκαν στο σημείο, όπως τσάντα ώμου, ότι το πτώμα είναι δικό της.

Η σορός της μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για πλήρη νεκροψία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία του Bo Phut δήλωσε στον Τύπο του Associated ότι πιστεύει ότι πρόκειται για μια πιθανή δολοφονία σε αυτό το σημείο και ότι το πτώμα είχε πεταχτεί σε αυτήν την τοποθεσία με μια προσπάθεια να το κρύψει.

Ο άνδρας που ανακάλυψε το πτώμα είναι ένας ντόπιος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο που κυνηγούσε για μανιτάρια στην περιοχή.

Η γυναίκα ζει στο Koh Samui για αρκετά χρόνια με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, αλλά φέρεται να είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τον σύζυγό της. Επιβεβαιώθηκε για τελευταία φορά ότι εθεάθη κοντά σε ναό στο Lamai στις 25 Μαΐου γύρω στη 1:00 μ.μ. σύμφωνα με την αστυνομία του Bo Phut.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό και να παίρνει συνέντευξη από την οικογένειά της και τις στενές επαφές της για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/