Η Ταϊλάνδη πρόκειται να φτάσει τις 14 ημέρες χωρίς νέα επιβεβαιωμένα τοπικά κρούσματα Covid19, αλλά η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δηλώνει ότι θέλει να φτάσει τις 28 ημέρες

Μπανγκόκ-

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στα πρόθυρα να χτυπήσει δεκατέσσερις συνεχόμενες ημέρες σε εθνικό επίπεδο, χωρίς νέα επιβεβαιωμένα τοπικά κρούσματα του κορωνοϊού Covid-19, αλλά ο κυβερνητικός φύλακας για τον ιό έχει προειδοποιήσει ότι αυτό είναι μόνο στα μισά του δρόμου προς τον τρέχοντα στόχο τους.

Εάν η Ταϊλάνδη δεν βρει νέα επιβεβαιωμένα τοπικά διαδομένα κρούσματα αύριο, η χώρα θα χτυπήσει δεκατέσσερις συνεχόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Δρ Panprapa Yongtrakul, τον βοηθό εκπρόσωπο του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19.

Ωστόσο, αυτό δεν καθιστά τη χώρα ξεκάθαρη, δήλωσε στον Τύπο σήμερα, και ο στόχος της CCSA αυτή τη στιγμή ήταν να φτάσει σε τουλάχιστον 28 συνεχόμενες ημέρες, που πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον δύο περίοδοι επώασης του ιού. .

Αυτό ακολουθεί παρόμοιους στόχους για επαρχίες στην Ταϊλάνδη να αφαιρεθούν ως κόκκινες ζώνες και να θεωρηθούν «καθαρές» από καταγεγραμμένα, επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού.

Προειδοποίησε ότι η χρήση μασκών συγκεκριμένα γλιστρούσε στη χώρα, αν και το πλύσιμο των χεριών και η χρήση απολυμαντικών παρέμειναν σταθερά. Είπε ότι η CCSA δεν ήθελε οι άνθρωποι να υποθέσουν ότι μόνο και μόνο επειδή δεν καταγράφηκαν κρούσματα, δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν ασυμπτωματικοί φορείς στον πληθυσμό.

Όσον αφορά το χτύπημα των δεκατεσσάρων ημερών συνολικά, η CCSA είπε ότι είναι μια καλή τάση και δείχνει ότι η σκληρή δουλειά της χώρας και των ανθρώπων αποδίδει καρπούς, αλλά προειδοποίησε ότι αν αφήσουν την επιφυλακή τους τώρα, ρισκάρουν όλη τη δουλειά που έχουν κάνει για αυτό. σημείο.

Η CCSA υπερασπίστηκε επίσης τους επικριτές που ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάνει αρκετά τεστ, δηλώνοντας ότι δοκιμάζουν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά εσωτερικά, όχι μόνο αυτούς που επιστρέφουν από το εξωτερικό, επικεντρώνονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου και σε αυτούς που αλληλεπιδρούν με πολλούς ανθρώπους. Σε εβδομάδες δοκιμών, δεν έχουν βρεθεί σημάδια του ιού από δύο εβδομάδες πριν τοπικά στις χιλιάδες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/