Το Siam Paragon Major Cineplex έκλεισε προσωρινά αφού εκατοντάδες εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση συνάντησης και χαιρετισμού για δύο διάσημους Ταϊλανδούς ηθοποιούς

Μπανγκόκ-

Οι μεγάλοι κινηματογράφοι απηύθυναν δημόσια συγγνώμη και ανακοίνωσαν προσωρινό κλείσιμο τουλάχιστον έως τις 9 Ιουνίου του κινηματογράφου στο Siam Paragon της Μπανγκόκ, αφού εκατοντάδες βρέθηκαν σε μια εκδήλωση με δύο διάσημους Ταϊλανδούς ηθοποιούς το Σαββατοκύριακο.

Η εκδήλωση, η οποία ήταν για τους Ταϊλανδούς ηθοποιούς Γιν και Γουόρ που πρωταγωνιστούν σε μια δημοφιλή ταϊλανδέζικη σειρά επρόκειτο να είναι μια μικρή και μικρή αυτοσχέδια εκδήλωση, αλλά οδήγησε εκατοντάδες θαυμαστές να φτάσουν στο χώρο του λόμπι μπροστά από τον κινηματογράφο. Φωτογραφίες σαν την παραπάνω έδειχναν τους celebrities να ποζάρουν μπροστά σε εκατοντάδες θαυμαστές τους.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της XNUMXης Ιουνίου.

Η Major Cineplex απηύθυνε συγγνώμη σήμερα το πρωί δηλώνοντας ότι η εκδήλωση ήταν λάθος υπολογισμός από μεμονωμένα μέλη του προσωπικού και ότι ο κινηματογράφος έκλεινε τον κινηματογράφο για τις επόμενες μέρες για να πραγματοποιήσει εκπαίδευση με το προσωπικό σχετικά με μέτρα κοινωνικής απόστασης και υγιεινής.

Οι εικόνες της κατάμεστης εκδήλωσης είχαν γίνει viral στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, προκαλώντας ανησυχίες για την κοινωνική απόσταση.

Οι μαζικές συγκεντρώσεις παραμένουν απαγορευμένες βάσει των αυστηρών νόμων για τα διατάγματα έκτακτης ανάγκης της Ταϊλάνδης για να βοηθήσουν στον έλεγχο του κορωνοϊού Covid19.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/