Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας διευκρινίζει για το φαγητό και το ποτό στον κινηματογράφο- Ήταν μόνο πρόταση, όχι κανόνας

Μπανγκόκ-

Σε σημερινή δήλωση του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας, απαντώντας σε ερωτήσεις του ταϊλανδικού Τύπου σχετικά με το φαγητό και το ποτό στους κινηματογράφους, το υπουργείο υποχώρησε ελαφρώς στον αρχικό του κανόνα μετά από δημόσια σχόλια και είπε ότι τα ποπ κορν, τα σνακ και τα αναψυκτικά ήταν εντάξει σε ένα θέατρο.

Ο Δρ. Phannphimon Wipulakorn, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Υγείας, δήλωσε σήμερα ότι το φαγητό και το ποτό στους κινηματογράφους δεν απαγορεύεται.

Αυτό έρχεται αφού πολλές μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφου, όπως οι Major Cinemas, έκαναν ανακοινώσεις ότι τα ποπ κορν και τα σνακ ήταν εντάξει. Επιπλέον, φωτογραφίες έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανθρώπους που τρώνε στα θέατρα, οδηγώντας μερικούς ανθρώπους στο Διαδίκτυο να ρωτούν αν αυτοί οι άνθρωποι παραβιάζουν τους κανόνες.

Ο Δρ. Phannphimon διευκρίνισε σήμερα ότι η απαγόρευση φαγητού και ποτού στους κινηματογράφους ήταν μια πρόταση, όχι μια απαγόρευση, και ήταν μια παρεξήγηση όταν αρχικά συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Τύπο από την κυβέρνηση. Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ασφαλέστερο να αφήνετε τη μάσκα σας για ολόκληρη την ταινία και να μην κινδυνεύετε να την αφαιρέσετε για φαγητό ή ποτό, αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι δεν απαγορεύτηκε και ότι οι θαμώνες του κινηματογράφου είχαν τη δυνατότητα, με δική τους ευθύνη, να τρώνε και ποτό στον κινηματογράφο.

Δήλωσε επίσης ότι αν κάποιος επιλέξει να φάει και να πιει στον κινηματογράφο, παρακαλεί να βοηθήσει το προσωπικό στη διαδικασία απολύμανσης, αφαιρώντας τα σκουπίδια από το θέατρο όταν φεύγετε.

Η αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ήταν πολύ θετική καθώς φαινόταν ότι η πλειοψηφία των διαδικτυακών χρηστών του Διαδικτύου θεώρησε τον κανόνα παράλογο. Οι κινηματογραφικές αίθουσες πιθανότατα συμφώνησαν καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από φαγητό και ποτό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/