Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης αποκαλύπτει τρεις βασικούς παράγοντες για τη χαλάρωση περισσότερων περιορισμών Covid-19 και το άνοιγμα περισσότερων επιχειρήσεων στην Ταϊλάνδη

ΜΠΑΝΓΚΟΚ- Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας προέτρεψε όλους τους τομείς να ακολουθήσουν αυστηρά τις κατευθυντήριες γραμμές για τη δημόσια υγεία, καθώς το τρίτο στάδιο της χαλάρωσης των κοινωνικών περιορισμών, που επιβλήθηκε νωρίτερα για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, θα επιτρέψει σε περισσότερες επιχειρήσεις και δραστηριότητες να ξαναρχίσουν τη λειτουργία τους. , και η επιστροφή τους μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εξάπλωσης της λοίμωξης. Το υπουργείο αποκάλυψε τρεις βασικούς παράγοντες που σχετίζονται με την επόμενη φάση εξόδου από τους κοινωνικούς περιορισμούς COVID-19.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, Δρ Bancha Khakhong, είπε ότι ο πρώτος παράγοντας είναι η πειθαρχία των ανθρώπων στην τήρηση των προληπτικών πρωτοκόλλων, όπως η χρήση μάσκας προσώπου, το τακτικό πλύσιμο των χεριών και η αποφυγή κοινωνικών συναναστροφών. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η ικανότητα των επιχειρηματιών να διατηρούν υψηλό επίπεδο υγιεινής και καθαριότητας στις τοποθεσίες τους και η πρακτική της κοινωνικής απόστασης. Το τρίτο, ασχολείται με πληροφορίες ελέγχου της νόσου, όπως ο εντοπισμός ασθενών και η καραντίνα ατόμων σε περιοχές υψηλού κινδύνου ή εκείνων που επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Εάν το κοινό και οι επιχειρήσεις αφήσουν την επιφυλακή τους και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αρχίσει να αυξάνεται, η πιθανότητα χαλάρωσης περισσότερων περιορισμών θα καθυστερήσει. Τα σχολεία αναμένεται επίσης να ανοίξουν ξανά τον επόμενο μήνα. Εάν οι άνθρωποι και τα διάφορα ιδρύματα δεν υπακούουν στις οδηγίες, είναι δυνατή η αναζωπύρωση των κρουσμάτων COVID-19.

Επομένως, η χαλάρωση περισσότερων περιορισμών εξαρτάται από την προσωπική πειθαρχία του καθενός και τη διατήρηση του αριθμού των λοιμώξεων σταθερό.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, Δρ Thanarak Plipat, δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση του COVID-19 στην Ταϊλάνδη παραμένει υπό έλεγχο, αλλά δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς. Ως εκ τούτου, οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει ακόμη να αποτρέψουν τις λοιμώξεις, να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν ασθενείς και να εφαρμόσουν μέτρα ελέγχου της νόσου. Οι ευάλωτες ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι με χρόνιες παθήσεις και τα παχύσαρκα άτομα, δεν πρέπει να φεύγουν από το σπίτι αυτή τη στιγμή. Εάν πρέπει να βγουν έξω, θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες και να αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με άλλους. Η χρήση ασπίδων προσώπου χωρίς προστατευτικές μάσκες δεν προστατεύει τους ανθρώπους από μόλυνση. Σε οργανωτικό επίπεδο, ενθαρρύνεται η εργασία από το σπίτι και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται σε βάρδιες. Συνιστάται στους διευθυντές των χώρων εργασίας να ελέγχουν όλους τους ανθρώπους και να εξασφαλίζουν επαρκή αερισμό στους χώρους εργασίας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Ταϊλανδικό Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων.

https://thainews.prd.go.th/en/news/detail/TCATG200602095147342

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/